Wednesday, June 22, 2011

~berlari dlm hujan~


haluuu3
haa ptg tdi mase aku nk balik kelas
aku berlari dlm hujan sbb tkot kene tinggal bas
klo aku xberlari tdii mmg aku kene tinggal laaa tadii
dah laa aku berlari2 nasib baek xkene langgar dgr keretaa..
asihh bahaya 3..

ni pon demam xbaek lgi kene ujan td esokk mmg terukk demam
xpe laa sabar laa e..ni pon dh last sem :)
ngee last sem tp keje byk mcm nk gile smpai xmampu nk handle lagii
dush3..semua nye harus diselesaikan sebelom praktikal :)



Thanks for reading my entry

Monday, June 13, 2011

xTahan Lagiii..

aku rase kau kene sembur perfume banyak2 time masuk kelasss!!
urmmm
halu3..
mlm ni nk cite pasal badan berbauu..
aduhh aku yg taip ni rse nk termuntah dh laaa..
hurm ade laa kawan aku sorang ni spesies badan berbau..
aduhhh tdi die duk sebelah aku lam kelas tadii.
aduhh bile die masuk je 1 bilik 2 bebauu laa..
aku xfaham laa cm ne aku nk gtaw kt die ni..
kang aku gtaw die nanti die kecik hati pulakk


awaaakkk !! sory laa awak erh sy terpakse elakkan diri dari awk sbb
badan awak terlalu kuat berbau..aku xtahan dh dgn baumu..aku yang tengah khusyuk dgr lec terangkan pasal keusahawanan serta mertaaa mood aku mati bile aku terbauuu bauan tu.

aku rase sekelas kot tahan bau kau tu..bukan aku nk mengata ke ape..tapi aku kesian kt kau..
kau tu perempuan ! PEREMPUAN ok..katekan lah BF kau ajak g dating xkan laa nk kuar ngn bdan berbau tuuu kan..entahlah ari tu aku pegi KL duduk sebelah kau dlm bas pon aku pening taw x..aduhh aku dh try nasihat kan kau tp mungkin nasihat aku ni tak jalan jugakk..

aduhh cmne laa aku nak hadapi sem last ni haa dgn bau badan die ni...
biase laa aku taw semua orang pun akan mengalami masalah macam ni tapi at least kite cube menghindari bau bdan tuuu kannn...

nota kaki : huhh lepas kelas je aku akan pegi 7E tuk cari air ape2 yg melegakan kepeningan aku ni sebab bau badan kau !

Thanks for reading my entry

Sunday, June 12, 2011

Pintuuu xleyh nk buke !



wawawaawaaaaa..
nak nanges rsenye bile pintuu bilik xleh nk buka..
terlekat laa xleh kuar g kelasss..
heee naseb baek my hero aku ade..thankx to my lovely father sbb dpt jgak bukak pintuu tuu...
hee klo xmmg terlekat laaa lam bilik 2 smpai nk g kelas xleh..mak aku pulak time 2 xde kt umaahhhh..heee..nasib baek selamatttt

thnakx 2 papa :)


Thanks for reading my entry

Thursday, June 9, 2011

oh telefon berbunyiii...

heee bb ni angan2 je xmampu pon nk pakaii :)
heeee..
hai3 semua :)
smlm mase tgh on9 fon berbunyi ingtkan sape laa call tgh2 mlm :: oh rupenye die.. heee mule2 ingtkan die just buat misscalled tapii call teruss...uih mak daku tnye haa sape call 2...tettt kantoii pulekk..hee mem ilek laa mem,mem pon dh penah cakap ngn die kan ari 2 :)

haaa motif awak call sy mlm2? Awak cakap saje nak abeskan kredit awak..HAaa tipu la...rinduu laa tuu kan..heee..xpe laa awak t awak balik kite jumpe er..ye la awak busy sy pon busy kan :)





Thanks for reading my entry

Sunday, June 5, 2011

Jom3 edit blogg

Jum3 editt blogg..jum3..ade sesape nk edit blog x?
ngee kawan sy ade buat *edit mengedit* blog ni..
hee ni die blog kawan sy tuu KLIK SINI
hee lien ni mmg pandaii edit blogg ni
hehe mekasih byk2 er lien sbb sudi edit blog olen....

ngeee jom laa edit blog bersama lien,jom3 kawan2 daku semua..hehe
jomm laa lien ni kawan 1kolej ngn olen..jum3 edit blog murah je rm10.
jom3 serang blog schalien ni hee chantek taw die edit mengedit :)


Thanks for reading my entry

Thursday, June 2, 2011

lepak2 lagii

heee..
hari ni rse rajin je nk update blog..
haa hari ni aku lepakk ngn diela dan juga family diee..
hee best sangat2..semua masalah aku bagaikan hilang bile lepak ngn dieorang
siapp bakar2 udang + sayur3 lagiii..hehehhee

tu je laa yg aku nk update

:))
Thanks for reading my entry

Wednesday, June 1, 2011

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


hee..best laguuu ni..
suke sangat3..ngeh3
ni je laa tuk daku update blog :)

Thanks for reading my entry

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


Thanks for reading my entry

~berlari dlm hujan~


haluuu3
haa ptg tdi mase aku nk balik kelas
aku berlari dlm hujan sbb tkot kene tinggal bas
klo aku xberlari tdii mmg aku kene tinggal laaa tadii
dah laa aku berlari2 nasib baek xkene langgar dgr keretaa..
asihh bahaya 3..

ni pon demam xbaek lgi kene ujan td esokk mmg terukk demam
xpe laa sabar laa e..ni pon dh last sem :)
ngee last sem tp keje byk mcm nk gile smpai xmampu nk handle lagii
dush3..semua nye harus diselesaikan sebelom praktikal :)


xTahan Lagiii..

aku rase kau kene sembur perfume banyak2 time masuk kelasss!!
urmmm
halu3..
mlm ni nk cite pasal badan berbauu..
aduhh aku yg taip ni rse nk termuntah dh laaa..
hurm ade laa kawan aku sorang ni spesies badan berbau..
aduhhh tdi die duk sebelah aku lam kelas tadii.
aduhh bile die masuk je 1 bilik 2 bebauu laa..
aku xfaham laa cm ne aku nk gtaw kt die ni..
kang aku gtaw die nanti die kecik hati pulakk


awaaakkk !! sory laa awak erh sy terpakse elakkan diri dari awk sbb
badan awak terlalu kuat berbau..aku xtahan dh dgn baumu..aku yang tengah khusyuk dgr lec terangkan pasal keusahawanan serta mertaaa mood aku mati bile aku terbauuu bauan tu.

aku rase sekelas kot tahan bau kau tu..bukan aku nk mengata ke ape..tapi aku kesian kt kau..
kau tu perempuan ! PEREMPUAN ok..katekan lah BF kau ajak g dating xkan laa nk kuar ngn bdan berbau tuuu kan..entahlah ari tu aku pegi KL duduk sebelah kau dlm bas pon aku pening taw x..aduhh aku dh try nasihat kan kau tp mungkin nasihat aku ni tak jalan jugakk..

aduhh cmne laa aku nak hadapi sem last ni haa dgn bau badan die ni...
biase laa aku taw semua orang pun akan mengalami masalah macam ni tapi at least kite cube menghindari bau bdan tuuu kannn...

nota kaki : huhh lepas kelas je aku akan pegi 7E tuk cari air ape2 yg melegakan kepeningan aku ni sebab bau badan kau !

Pintuuu xleyh nk buke !



wawawaawaaaaa..
nak nanges rsenye bile pintuu bilik xleh nk buka..
terlekat laa xleh kuar g kelasss..
heee naseb baek my hero aku ade..thankx to my lovely father sbb dpt jgak bukak pintuu tuu...
hee klo xmmg terlekat laaa lam bilik 2 smpai nk g kelas xleh..mak aku pulak time 2 xde kt umaahhhh..heee..nasib baek selamatttt

thnakx 2 papa :)

oh telefon berbunyiii...

heee bb ni angan2 je xmampu pon nk pakaii :)
heeee..
hai3 semua :)
smlm mase tgh on9 fon berbunyi ingtkan sape laa call tgh2 mlm :: oh rupenye die.. heee mule2 ingtkan die just buat misscalled tapii call teruss...uih mak daku tnye haa sape call 2...tettt kantoii pulekk..hee mem ilek laa mem,mem pon dh penah cakap ngn die kan ari 2 :)

haaa motif awak call sy mlm2? Awak cakap saje nak abeskan kredit awak..HAaa tipu la...rinduu laa tuu kan..heee..xpe laa awak t awak balik kite jumpe er..ye la awak busy sy pon busy kan :)




Jom3 edit blogg

Jum3 editt blogg..jum3..ade sesape nk edit blog x?
ngee kawan sy ade buat *edit mengedit* blog ni..
hee ni die blog kawan sy tuu KLIK SINI
hee lien ni mmg pandaii edit blogg ni
hehe mekasih byk2 er lien sbb sudi edit blog olen....

ngeee jom laa edit blog bersama lien,jom3 kawan2 daku semua..hehe
jomm laa lien ni kawan 1kolej ngn olen..jum3 edit blog murah je rm10.
jom3 serang blog schalien ni hee chantek taw die edit mengedit :)

lepak2 lagii

heee..
hari ni rse rajin je nk update blog..
haa hari ni aku lepakk ngn diela dan juga family diee..
hee best sangat2..semua masalah aku bagaikan hilang bile lepak ngn dieorang
siapp bakar2 udang + sayur3 lagiii..hehehhee

tu je laa yg aku nk update

:))

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


hee..best laguuu ni..
suke sangat3..ngeh3
ni je laa tuk daku update blog :)

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics