Wednesday, May 25, 2011

Jika "DiA" menjadi milikku

JiKa "DiA menjadi milikku..

DaLam HaTi 
AdA DiA
cuba AkU bUanG  jAuH 
KaLaU iTu aKu mAmPu :(

Aku penah "mengadmirerkan" seseorang itu dan aku xsangka plak dengan "mengadmirerkan" seseorang tu aku pulek jatuh chenta dengan die :)
Lain orang lain cara kan ? Aku mula kenal dengan die dah lama jugakla..
Setiap hari la kiteorang SMS.kalo mcm xmsg tu hati ni mcm ade sesuatu..mmg happy la sangat time tu.. Pernah laa hari tu aku msg die untuk bgtaw yg aku accident ngn kawan aku..tapi langsung die xreply msg aku hari tu,dekat 2/3 ari jugak laa aku xdapat untuk contact @msg die, hati aku punye la risau bukan kepalang laa,walaopon aku ni tgh sakit accident ari tu tapi hati ni lebih risaukan die lagi :) Akhirnye die anta msg kat aku,aku pon ape lagi cite la pasal accident tuh kt die,die pon terkejut laa tula lain kali naek la lagi motor heee kan dh kene marah,die tnye aku teruk x?Aku cakap xde la teruk la teruk sangat,tp berdarah lah jugak siku,tangan kaki,sakit laa awak, awak pon tnye sy mcm mane boleh accident sy ckp la yag saya kene langgar sbb ade kereta yg langgar saya smapai saya terseret kt atas jalan abis baju saya koyak, mase tuh mmg sy tkot sgt2..awak pon cakap kat sy tu la awak baru hari tu sy pesan awak jage diri baek-baek kan, hurm xpe laa awak laen kali hati2 taw awak.sy ckp ha klo awak mcm ne?tkot x?maunye sy xtakot takot laa awak.tp xpe nasib baek mse2 xde kereta yg laju kan?Laen kali hati-hati taw awak. alih2 die msg aku gune no digi aku tnye laa sape die cakap alah budak satu skolah menengah ngn awak dulu xkan awak xingat yang awak penah bawak biskut batik mase form 1 dulu?Haih awak nape xon no DiGi on laa no DiGi tu jom msg kt no Digi :) ooo..haa aku dh boleh agak dh sape die..hee die laa orang yg aku tunggu-tunggu selama ini yang risau aku bukan maen nk rakk lagi..hee oh rupenye simcard celcom die kene block..haa dalam hati aku haha padan muka kau tu laaa curang laki..HAHA..aku taw die ni suke msg2 ngn pompuan.Aku pon tnye la aik camne boleh gune no DIGI ni?die pon cite laa yang die ni ade event UiTM kat JOHor..sbb 2 xdapat nk msg aku..

Oh yeah kiteorang pon selalu on9 FB,ym ngan webcam.Hee ade saje laa topic yang kteorang nk bincang kan atau yang nk digadohkan..hehe..gaduh pon tp still berbaek lagi..Kadang2 rase kelaka pon ade.. Haih die n kalo merajuk punye lahh susah mengalahkan pompuan pulakk tu..Makin susah nk dipujuk,kadang2 tu aku yang give up dulu tuk pujuk die..alah2 die yg ok sendiri.. Ok hari tu birthday aku, hee biasa laa kan pompuan mane yg xsuke sambut birthday (gedikk aku) hee,kebetulan mase tu birthday aku nk dekat-dekat dengan Hari RaYe,ngeee aku pon testingg laa kan test trY la mintak hadiah ne lah taw takot-takot dapat, dalam hati aku,aku ni cualah dengan niat bergurau xsangka plak mlm ni kiteorang tengah online kt fB tiBe-TiBe die Tegur Kat cHat,die cakap nk mintak alamat umah,die bagitau nk poskan hadiah yang die nk bagi kat aku tu..ngeh 

Hati bukan maen sukeeee lagi..Lepas tuh die pon bagitaw laa yang die dah pon poskan hadiah tu petang tdi,die cakap tunggu je la esok ye nanti sampai laaa tuh..Hehe..esok tuh aku dgr laaa ade sore orang bagi salam intai2 pulaak van dari GDEX,haa dh sahlah yg adiah 2 sampaii sudaaa..Hee tapi malang nye mak aku pulekk yang pegi ambik hadiah tuh dari delivery tuh,mak aku pon panggil laaa aku sbb mak aku xingat no i/c aku,hee aku pon sign laa n tulis no i/c.Settle..lepas2 mak aku pon tanye haih hadiah dari sape pulakk tuh petang2 mcm ni,belum sempat aku jawab soalan mak aku tuh telefon mak aku bebunyi, haaaih aku pon ape lagi teruss lari masuk dlm bilik bukak hadiah n lupuskan segala barang bukti yang ado..Haaa lepas je mak aku siap cakap telefon tuh mak aku pon soal siasat aku dari polis n segala bagaiii...Aduh masak aku nk jawab ape,,hee ade pulaakk orang yg batu api kakak aku cakap haa tu laa mama,elmas dah cakap olen ade gewe mama xcaye..haa tgk sekarang dapat hadiah gituu..kakak aku cakap maa,elmas dulu xde pon dapat hadiah dri sesape ni olen advance  gituu siap dapat hadiah delivery gituu..

Hadiah yang die bg kt aku tu hadiah  selending lilit-lilit,kad raya ngan kerongsang,die cakap jage hadiah ni elok-elok ye boleh pakai hari raye nanti..aku pon bgitaw thankx awak hadiah dh smpai..hee..die cakap xde pe laa hadiah kecik je tuh..Tapikan hadiah tu amat bermakne dari saya laa awak.Habiss aku kene maen2 olen keluarga aku pasal hadiah 2..ye laa kan tembelang dh pon pecahhh..haihh nk g raye pon jdi bahan kritikan..hee.Hari tuh birthda die pulakk,aku pon bgila hadiah kt die,aku gtaw die yg aku dh belikan hadiah kt die.Hehe..die cakap xpayah susah2 laa awak..aku cakap eh xde yg menyusahkan dh beli dh pon. Aku pon nk posla hadiah tu kt die..Die pon cakap xpe laa awak,sy nk turun Terengganu la,sy ingt nk keja smentra cuti sem ni,oh ye die ad tnye aku pasal kerje partime yg aku buat tuh,sbb ari2 aku ade cerita kt die yang aku penah keje partime kt hotel bahagian food n beverage )fnB..kebetulan pulaakk mase tuh kawan aku tnye aku eh ade xsesape yang nk keje?oo aku cakap kt kawan aku oh ok nanti olen cari.Aku pon ape lagii pucuk dicita ulam mendatang laa,aku pon tnye die awak nk keje kan ari2 jom3 keje skali ngn saya..Oh die pon setuju..Die keje ngn aku ade la dalam 3 hari..Sanggup die turun dari sane datang ke Terengganu tuk keje.(Ehem2 bukan sbb aku ye) heee..Happy sgt2 kite keje same2 hari tuh... 

Lebih kurang mcm ni laa kiteorang keje kt TER 

Mase tuh kan awak lepas siap kite keje 2 saye ngn awak amik gambar sekali,kite makan sekali mase tuh awak pon ade bawak kawan laki awak keje sekali..xpe sy pon bawak kawan pompuan sy mase keje tu sy taw awak malu nk cakap ngn dieorang kan..hehe..xpe sy ajar aak tuk buat segala serving cara serve orang makan..heee..awak mase tu dalam keadaan takot sbb xreti ape2 dlm bidang hotel ni,hee ye la awak kan bidang terjun,awak kan fashion designer@kejuteraan elektronik kat perak n dungun..xpe laa awak sy ajar ye.xpon awak boleh tnye kawan-kawan saya tuh :)
suke nye saya mase tuh awak,oh ye lupe saya belom pos lagi hadiah awak tuh,,hee..sy cakap kt awak sy nk bg sendiri kt awak sy xnak pos laju sbb alang-alang awak ade kat sini baek sy bagi teross je kt awak..hee time mase nk balik tuh terus je sy g kt tmpat simpan beg saya suruh awak tunggu kejap sbb sy nk bagi hadiah kt awak.awak tnye saya eh olen awak bawak ke?saya cakap a'aah saya bawak.Kejap ye awak sy g ambik hadiah awak jap..hee..Awak pon terima adiah tu,dan awak cakap jage diri baek-baek ye awak nanti kite jumpe lagi taw.Terima kasih sbb sudi ajak saya dan kawan saya keje.Awak cakap nanti boleh keje lagi kan?
saya cakap oh boleh je tp kene la  tunggu awak cuti sem.Esok tu awak cakap thankx cantik la hadiah yang awak bagi kt sy tu,thnkx ye.daku dah blushing sudaa..hee..sukee3 sangat2..Awakk pon text msg kt sy bgtau awak dh nak balik sane dh,awak gtaw sy jge diri elok2 taw,mase tuh sy ade dlm kelas,sy pon cover line tuk reply text msg awak..heee..ok awak hati-hati ye balik sane e..hehe..hehe..awak sy lupee laa nk tuka simcard ari tuh,biasa laa sy ni suke gune byk2 no,awak ade msg sy bgtaw awak masok hospital sbb awak nk operate appendic,oh ok sy pon cakap awak jge diri ye,maaf la sy xreply msg sorryy sgt2..awak cakap oh xpe sy pon dh ok cume sy nk bgtau awak tu je awak xyah risau ok..oh ok laa tu awak jge makan ye..hee suke sy sbb die text msg anta kt aku,rupenye2nye die xlupe aku,aku je yg busy.Bahagia aku..Senyum memanjangg tuuu..

Tapi kan kebahagiaan tu xkekal,sy dapat taw dekat facebook awak ade tulis "in a relationship" hurm saya pon dh dapat awak sebab awak pon dh banyak berubah sejak kebelakangan ni,xde dh nk msg sy ke kalo awak reply pon ayat awak dh mcm laen la,xmcm dulu lagi,sy pon dh taw sape sebenarnye saya di hati awak hanya kawan kan?Ye lah awak sy doakan awak berbahagia la dengan die ye awak.xpe la saya akan simpan hadiah awak tuh sebaik mungkin. Mungkin aku adalah seperti angin yang lalu dihidupnya sahaja dan aku tidak dapat memilikinya dan die hanyalah kenangan bagi ku.Kalo sy dpt memiliki awak sy akan jage awak baek-baek sy xkan sakit kan hati awak. Saya tahu memiliki awak tuh hanyalah khayalan semata-mata.

BiLa PeRit
BiLa SeDih
AiR mAtA bUkAn SeGaLanyA

okkk awak take care :)

 Tagged dekat Adibah Mazlan dan Abe Long Mohamad  :)

Kawan2 daku dieyla dila dan Nana 

Thanks for reading my entry

cobaan...

saya masih baruu lagiii ni nk test try tagged..
dieylabudopkecik cuba2..hehee..dielaaa :)
Thanks for reading my entry

Monday, May 23, 2011

:)

ada 1 misi yg harus aku laksanakan
heee..nanti aku gtaw ape misi tu okeh

hanya diela yang tahu :)
Thanks for reading my entry

melepaskan tension !

hehee..ngeh2...haa nape aku tulis entry melepaskan tension ni er?
yg sebenornye hehe..hari ni aku g kolej sesaje nk g kolej teman akak senior kejap..sbb skang ni kolej tgh cuti..
bosan duk umah aku pon jejalan laaa ikot akak senior 2...
heheeee..lepas tuh akak senior ni ajak aku g karaoke ! aiyakkk karaoke? ohh noo..dh org ajak aku ikot..xkan aku nk balik sbb aku tumpang akak senior 2..hehe..akak senior tu pu kepala gila-gila boleh tahann...makk aihh byk jugk yg kiteorang karok 2..hehe....mcm2 laaa..

Lepas je siap karok2 aku rse cm dahaga air laa pulak
umm kiteorang pun pusig2 laaa kan..
last2 skali kiteorang lepak dekat dengan masjid terapung..
lepas siap2 semua 2 balikk laa buat ape jejalan lame-lame kan..

P/s : sempat jugak bgi mempelam yg ade kt umah ni utk akak senior :)
Thanks for reading my entry

Saturday, May 21, 2011

cinta monyet !

heee....
salam semua...
heee nape ntah tibe2 hari ni teringat sgt kat zaman skola! hurmm teringat mase form 1 dulu..best je zaman tuh..
mase tuh aku skola kt area K.Terengganu je..zaman skola biasa laa kan mesti ade cinta monyet kan? mesti semua ade an?meh sini meh aku nk cite tentang cinta monyet aku...ngeh3..mas ku form 1 tuh ade la mamat ni sorang mule tu kiteorang kene laa gossip lam kelas. AKu ingatkan cam maen2 je laa an..tup2 betol la cite2.. hehehe...ade la satu hari tuh aku ngn die lepak n cakap2 laa pas2 abes satu kelass taw..eh kawan je..

Tapi cinta monyet aku ngn A********N ni xde laa lame..sbb die kene pindah skola..maw xsedeyh aku mase 2..uih mase tuh aku byk murung jep kot.sbb die kene pindah skola sbb skola yg ade tu lebih dekat ngn die sbb skola tu skola baru...jadi nak xnak die kene la pindah an..haaa..sebelom die pindah tu aku ade laa amik biodata die tuk kenang-kenangan..huih mase tu sblom 2 die pon ade gak laa mintak biodata aku..aku pon bagi laa an..heee..mmg suke laa aku time 2...klo dlm kelas tu senyum je memanjang..klo die xdatang kelas ade laa jgk kawan2 aku tnye eh asal die xdtg kelas..aku hanya mampu senyum mase tuh....

heee..lepas awak pindah skola tuh an awak ade dtg balik kt kelas kite an? tapi mase 2 awak maluuu sgt2..awak xckp pon ngn kite..sedeyh taw kite mcm2....heee..die ade laa tinggal no fon umah tuk aku berhubung ngn die..ye laaaa mase tuh mane laaa pakai fon sendiri so die bgi je laa no fon umah die...

skang ni aku xtaww laa die ade kt ne skang...ehehe :)

SWEET SANGAT TIME TUH !


 ni laa cinta monyet aku :)
Thanks for reading my entry

Friday, May 6, 2011

hurm

salam
hanya itu yg mampu aku taip
aku xtahu ape yg ade dalam fikiran aku sekarang ni
aku berharap sgt aku dapat ceritakan masalah ni kepada seseorang...
aku rse sedeyh pon ade..
xleh nk berfikir mane dh..ummmm

Thanks for reading my entry

[HQ] 2PM - I'll Be Back Lyrics ( Rom / Eng / Han )


Thanks for reading my entry

Sunday, May 1, 2011

T.0.N.S.i.L

haluuu semuaaa..
28/4/11 aku demam teruk lagi..
demam aku dalam bulan ni dah masuk 3 kali dah..
mlm 2 rase xlarat sangat,panas demam 2 sampai kat kaki boleh terasa
last2 mama bawak aku g kt emergency..
smpai je sane cek2 segala bagai lepas2 doc bgi ubat mcm2 ubat..
mungkun tonil kot..sbb doc skp dh bengkak sebelah..
Thanks for reading my entry

Jika "DiA" menjadi milikku

JiKa "DiA menjadi milikku..

DaLam HaTi 
AdA DiA
cuba AkU bUanG  jAuH 
KaLaU iTu aKu mAmPu :(

Aku penah "mengadmirerkan" seseorang itu dan aku xsangka plak dengan "mengadmirerkan" seseorang tu aku pulek jatuh chenta dengan die :)
Lain orang lain cara kan ? Aku mula kenal dengan die dah lama jugakla..
Setiap hari la kiteorang SMS.kalo mcm xmsg tu hati ni mcm ade sesuatu..mmg happy la sangat time tu.. Pernah laa hari tu aku msg die untuk bgtaw yg aku accident ngn kawan aku..tapi langsung die xreply msg aku hari tu,dekat 2/3 ari jugak laa aku xdapat untuk contact @msg die, hati aku punye la risau bukan kepalang laa,walaopon aku ni tgh sakit accident ari tu tapi hati ni lebih risaukan die lagi :) Akhirnye die anta msg kat aku,aku pon ape lagi cite la pasal accident tuh kt die,die pon terkejut laa tula lain kali naek la lagi motor heee kan dh kene marah,die tnye aku teruk x?Aku cakap xde la teruk la teruk sangat,tp berdarah lah jugak siku,tangan kaki,sakit laa awak, awak pon tnye sy mcm mane boleh accident sy ckp la yag saya kene langgar sbb ade kereta yg langgar saya smapai saya terseret kt atas jalan abis baju saya koyak, mase tuh mmg sy tkot sgt2..awak pon cakap kat sy tu la awak baru hari tu sy pesan awak jage diri baek-baek kan, hurm xpe laa awak laen kali hati2 taw awak.sy ckp ha klo awak mcm ne?tkot x?maunye sy xtakot takot laa awak.tp xpe nasib baek mse2 xde kereta yg laju kan?Laen kali hati-hati taw awak. alih2 die msg aku gune no digi aku tnye laa sape die cakap alah budak satu skolah menengah ngn awak dulu xkan awak xingat yang awak penah bawak biskut batik mase form 1 dulu?Haih awak nape xon no DiGi on laa no DiGi tu jom msg kt no Digi :) ooo..haa aku dh boleh agak dh sape die..hee die laa orang yg aku tunggu-tunggu selama ini yang risau aku bukan maen nk rakk lagi..hee oh rupenye simcard celcom die kene block..haa dalam hati aku haha padan muka kau tu laaa curang laki..HAHA..aku taw die ni suke msg2 ngn pompuan.Aku pon tnye la aik camne boleh gune no DIGI ni?die pon cite laa yang die ni ade event UiTM kat JOHor..sbb 2 xdapat nk msg aku..

Oh yeah kiteorang pon selalu on9 FB,ym ngan webcam.Hee ade saje laa topic yang kteorang nk bincang kan atau yang nk digadohkan..hehe..gaduh pon tp still berbaek lagi..Kadang2 rase kelaka pon ade.. Haih die n kalo merajuk punye lahh susah mengalahkan pompuan pulakk tu..Makin susah nk dipujuk,kadang2 tu aku yang give up dulu tuk pujuk die..alah2 die yg ok sendiri.. Ok hari tu birthday aku, hee biasa laa kan pompuan mane yg xsuke sambut birthday (gedikk aku) hee,kebetulan mase tu birthday aku nk dekat-dekat dengan Hari RaYe,ngeee aku pon testingg laa kan test trY la mintak hadiah ne lah taw takot-takot dapat, dalam hati aku,aku ni cualah dengan niat bergurau xsangka plak mlm ni kiteorang tengah online kt fB tiBe-TiBe die Tegur Kat cHat,die cakap nk mintak alamat umah,die bagitau nk poskan hadiah yang die nk bagi kat aku tu..ngeh 

Hati bukan maen sukeeee lagi..Lepas tuh die pon bagitaw laa yang die dah pon poskan hadiah tu petang tdi,die cakap tunggu je la esok ye nanti sampai laaa tuh..Hehe..esok tuh aku dgr laaa ade sore orang bagi salam intai2 pulaak van dari GDEX,haa dh sahlah yg adiah 2 sampaii sudaaa..Hee tapi malang nye mak aku pulekk yang pegi ambik hadiah tuh dari delivery tuh,mak aku pon panggil laaa aku sbb mak aku xingat no i/c aku,hee aku pon sign laa n tulis no i/c.Settle..lepas2 mak aku pon tanye haih hadiah dari sape pulakk tuh petang2 mcm ni,belum sempat aku jawab soalan mak aku tuh telefon mak aku bebunyi, haaaih aku pon ape lagi teruss lari masuk dlm bilik bukak hadiah n lupuskan segala barang bukti yang ado..Haaa lepas je mak aku siap cakap telefon tuh mak aku pon soal siasat aku dari polis n segala bagaiii...Aduh masak aku nk jawab ape,,hee ade pulaakk orang yg batu api kakak aku cakap haa tu laa mama,elmas dah cakap olen ade gewe mama xcaye..haa tgk sekarang dapat hadiah gituu..kakak aku cakap maa,elmas dulu xde pon dapat hadiah dri sesape ni olen advance  gituu siap dapat hadiah delivery gituu..

Hadiah yang die bg kt aku tu hadiah  selending lilit-lilit,kad raya ngan kerongsang,die cakap jage hadiah ni elok-elok ye boleh pakai hari raye nanti..aku pon bgitaw thankx awak hadiah dh smpai..hee..die cakap xde pe laa hadiah kecik je tuh..Tapikan hadiah tu amat bermakne dari saya laa awak.Habiss aku kene maen2 olen keluarga aku pasal hadiah 2..ye laa kan tembelang dh pon pecahhh..haihh nk g raye pon jdi bahan kritikan..hee.Hari tuh birthda die pulakk,aku pon bgila hadiah kt die,aku gtaw die yg aku dh belikan hadiah kt die.Hehe..die cakap xpayah susah2 laa awak..aku cakap eh xde yg menyusahkan dh beli dh pon. Aku pon nk posla hadiah tu kt die..Die pon cakap xpe laa awak,sy nk turun Terengganu la,sy ingt nk keja smentra cuti sem ni,oh ye die ad tnye aku pasal kerje partime yg aku buat tuh,sbb ari2 aku ade cerita kt die yang aku penah keje partime kt hotel bahagian food n beverage )fnB..kebetulan pulaakk mase tuh kawan aku tnye aku eh ade xsesape yang nk keje?oo aku cakap kt kawan aku oh ok nanti olen cari.Aku pon ape lagii pucuk dicita ulam mendatang laa,aku pon tnye die awak nk keje kan ari2 jom3 keje skali ngn saya..Oh die pon setuju..Die keje ngn aku ade la dalam 3 hari..Sanggup die turun dari sane datang ke Terengganu tuk keje.(Ehem2 bukan sbb aku ye) heee..Happy sgt2 kite keje same2 hari tuh... 

Lebih kurang mcm ni laa kiteorang keje kt TER 

Mase tuh kan awak lepas siap kite keje 2 saye ngn awak amik gambar sekali,kite makan sekali mase tuh awak pon ade bawak kawan laki awak keje sekali..xpe sy pon bawak kawan pompuan sy mase keje tu sy taw awak malu nk cakap ngn dieorang kan..hehe..xpe sy ajar aak tuk buat segala serving cara serve orang makan..heee..awak mase tu dalam keadaan takot sbb xreti ape2 dlm bidang hotel ni,hee ye la awak kan bidang terjun,awak kan fashion designer@kejuteraan elektronik kat perak n dungun..xpe laa awak sy ajar ye.xpon awak boleh tnye kawan-kawan saya tuh :)
suke nye saya mase tuh awak,oh ye lupe saya belom pos lagi hadiah awak tuh,,hee..sy cakap kt awak sy nk bg sendiri kt awak sy xnak pos laju sbb alang-alang awak ade kat sini baek sy bagi teross je kt awak..hee time mase nk balik tuh terus je sy g kt tmpat simpan beg saya suruh awak tunggu kejap sbb sy nk bagi hadiah kt awak.awak tnye saya eh olen awak bawak ke?saya cakap a'aah saya bawak.Kejap ye awak sy g ambik hadiah awak jap..hee..Awak pon terima adiah tu,dan awak cakap jage diri baek-baek ye awak nanti kite jumpe lagi taw.Terima kasih sbb sudi ajak saya dan kawan saya keje.Awak cakap nanti boleh keje lagi kan?
saya cakap oh boleh je tp kene la  tunggu awak cuti sem.Esok tu awak cakap thankx cantik la hadiah yang awak bagi kt sy tu,thnkx ye.daku dah blushing sudaa..hee..sukee3 sangat2..Awakk pon text msg kt sy bgtau awak dh nak balik sane dh,awak gtaw sy jge diri elok2 taw,mase tuh sy ade dlm kelas,sy pon cover line tuk reply text msg awak..heee..ok awak hati-hati ye balik sane e..hehe..hehe..awak sy lupee laa nk tuka simcard ari tuh,biasa laa sy ni suke gune byk2 no,awak ade msg sy bgtaw awak masok hospital sbb awak nk operate appendic,oh ok sy pon cakap awak jge diri ye,maaf la sy xreply msg sorryy sgt2..awak cakap oh xpe sy pon dh ok cume sy nk bgtau awak tu je awak xyah risau ok..oh ok laa tu awak jge makan ye..hee suke sy sbb die text msg anta kt aku,rupenye2nye die xlupe aku,aku je yg busy.Bahagia aku..Senyum memanjangg tuuu..

Tapi kan kebahagiaan tu xkekal,sy dapat taw dekat facebook awak ade tulis "in a relationship" hurm saya pon dh dapat awak sebab awak pon dh banyak berubah sejak kebelakangan ni,xde dh nk msg sy ke kalo awak reply pon ayat awak dh mcm laen la,xmcm dulu lagi,sy pon dh taw sape sebenarnye saya di hati awak hanya kawan kan?Ye lah awak sy doakan awak berbahagia la dengan die ye awak.xpe la saya akan simpan hadiah awak tuh sebaik mungkin. Mungkin aku adalah seperti angin yang lalu dihidupnya sahaja dan aku tidak dapat memilikinya dan die hanyalah kenangan bagi ku.Kalo sy dpt memiliki awak sy akan jage awak baek-baek sy xkan sakit kan hati awak. Saya tahu memiliki awak tuh hanyalah khayalan semata-mata.

BiLa PeRit
BiLa SeDih
AiR mAtA bUkAn SeGaLanyA

okkk awak take care :)

 Tagged dekat Adibah Mazlan dan Abe Long Mohamad  :)

Kawan2 daku dieyla dila dan Nana 

cobaan...

saya masih baruu lagiii ni nk test try tagged..
dieylabudopkecik cuba2..hehee..dielaaa :)

:)

ada 1 misi yg harus aku laksanakan
heee..nanti aku gtaw ape misi tu okeh

hanya diela yang tahu :)

melepaskan tension !

hehee..ngeh2...haa nape aku tulis entry melepaskan tension ni er?
yg sebenornye hehe..hari ni aku g kolej sesaje nk g kolej teman akak senior kejap..sbb skang ni kolej tgh cuti..
bosan duk umah aku pon jejalan laaa ikot akak senior 2...
heheeee..lepas tuh akak senior ni ajak aku g karaoke ! aiyakkk karaoke? ohh noo..dh org ajak aku ikot..xkan aku nk balik sbb aku tumpang akak senior 2..hehe..akak senior tu pu kepala gila-gila boleh tahann...makk aihh byk jugk yg kiteorang karok 2..hehe....mcm2 laaa..

Lepas je siap karok2 aku rse cm dahaga air laa pulak
umm kiteorang pun pusig2 laaa kan..
last2 skali kiteorang lepak dekat dengan masjid terapung..
lepas siap2 semua 2 balikk laa buat ape jejalan lame-lame kan..

P/s : sempat jugak bgi mempelam yg ade kt umah ni utk akak senior :)

cinta monyet !

heee....
salam semua...
heee nape ntah tibe2 hari ni teringat sgt kat zaman skola! hurmm teringat mase form 1 dulu..best je zaman tuh..
mase tuh aku skola kt area K.Terengganu je..zaman skola biasa laa kan mesti ade cinta monyet kan? mesti semua ade an?meh sini meh aku nk cite tentang cinta monyet aku...ngeh3..mas ku form 1 tuh ade la mamat ni sorang mule tu kiteorang kene laa gossip lam kelas. AKu ingatkan cam maen2 je laa an..tup2 betol la cite2.. hehehe...ade la satu hari tuh aku ngn die lepak n cakap2 laa pas2 abes satu kelass taw..eh kawan je..

Tapi cinta monyet aku ngn A********N ni xde laa lame..sbb die kene pindah skola..maw xsedeyh aku mase 2..uih mase tuh aku byk murung jep kot.sbb die kene pindah skola sbb skola yg ade tu lebih dekat ngn die sbb skola tu skola baru...jadi nak xnak die kene la pindah an..haaa..sebelom die pindah tu aku ade laa amik biodata die tuk kenang-kenangan..huih mase tu sblom 2 die pon ade gak laa mintak biodata aku..aku pon bagi laa an..heee..mmg suke laa aku time 2...klo dlm kelas tu senyum je memanjang..klo die xdatang kelas ade laa jgk kawan2 aku tnye eh asal die xdtg kelas..aku hanya mampu senyum mase tuh....

heee..lepas awak pindah skola tuh an awak ade dtg balik kt kelas kite an? tapi mase 2 awak maluuu sgt2..awak xckp pon ngn kite..sedeyh taw kite mcm2....heee..die ade laa tinggal no fon umah tuk aku berhubung ngn die..ye laaaa mase tuh mane laaa pakai fon sendiri so die bgi je laa no fon umah die...

skang ni aku xtaww laa die ade kt ne skang...ehehe :)

SWEET SANGAT TIME TUH !


 ni laa cinta monyet aku :)

hurm

salam
hanya itu yg mampu aku taip
aku xtahu ape yg ade dalam fikiran aku sekarang ni
aku berharap sgt aku dapat ceritakan masalah ni kepada seseorang...
aku rse sedeyh pon ade..
xleh nk berfikir mane dh..ummmm

[HQ] 2PM - I'll Be Back Lyrics ( Rom / Eng / Han )

T.0.N.S.i.L

haluuu semuaaa..
28/4/11 aku demam teruk lagi..
demam aku dalam bulan ni dah masuk 3 kali dah..
mlm 2 rase xlarat sangat,panas demam 2 sampai kat kaki boleh terasa
last2 mama bawak aku g kt emergency..
smpai je sane cek2 segala bagai lepas2 doc bgi ubat mcm2 ubat..
mungkun tonil kot..sbb doc skp dh bengkak sebelah..