Sunday, December 26, 2010

fun yg teramat sangat!!!!

weee..fun yang teramat sangat berpicnic di pulau warisan ngan mama,n kawan mama....weee best sesangt..smapai xpersaan jam sudah menunjukkan 2 pagi..ehehe..bile berpicnic cm 2 mcm hilangkan semua masalah yang ada di dalam fikiran kita ni ye...hehehe

apa2 pon mmg best sangat2..klo boleh nk lgi...berpicnic terus selepas tgk bola...yeyy malaysia menang 3-0..hehehe ape lagi mmg lepak sakan la semalam...hehe

Thanks for reading my entry

Friday, December 24, 2010

waaa nk tukarrr..

haluuu3 semua ....
hehe ape khabr semua..chat x?
waa nk tukar template blog la..tp link die xde la..huhu
benci btol la...uwaa...tolong shayer :)
Thanks for reading my entry

Friday, December 17, 2010

ting tong...


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
mood aku skang ni tgh blur....huhuhu :(
skang ni tgh suke lgi ni...huhu


Thanks for reading my entry

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu


Thanks for reading my entry

Thursday, December 16, 2010

ta sehat :(

huhu...dah lame dh xupdate blog aku nih..hehe...nk kate busy ta juge...hehe...
urmmm minggu nih ta sehat sangt la..huhu demam n selsema..hehe..waaa ta suke...tp xpe laaa sabar je la...

hehe..thankx er kpade kawan2 yg sudi ambil berat tentang olen nih yer...
masih ade yg ingin ambil berat :)
Thanks for reading my entry

Thursday, December 9, 2010

weeee

ape yang ada dalam fikiran aku skang ni...ape yang penting aku dh tak fikirkan dia lgi..hehehe..aku akan happy kan diri aku sendiri...ehehehe :)

....aku akan upakan die 100 %
hehe..ngeeee
Thanks for reading my entry

Thursday, December 2, 2010

update

.....nothing to update...
sorry minggu ni xde mood nk berblogging...
uhukss nape yerk aku kdi cmni...
aku sndri pon xtaw...
Thanks for reading my entry

terakhir kalinya !

terakhir kali aku bersamanya...
entah bila aku akan berjumpa die lgi..
hehee....
xpe2 aku masih happy lgi :)
Thanks for reading my entry

fun yg teramat sangat!!!!

weee..fun yang teramat sangat berpicnic di pulau warisan ngan mama,n kawan mama....weee best sesangt..smapai xpersaan jam sudah menunjukkan 2 pagi..ehehe..bile berpicnic cm 2 mcm hilangkan semua masalah yang ada di dalam fikiran kita ni ye...hehehe

apa2 pon mmg best sangat2..klo boleh nk lgi...berpicnic terus selepas tgk bola...yeyy malaysia menang 3-0..hehehe ape lagi mmg lepak sakan la semalam...hehe

waaa nk tukarrr..

haluuu3 semua ....
hehe ape khabr semua..chat x?
waa nk tukar template blog la..tp link die xde la..huhu
benci btol la...uwaa...tolong shayer :)

ting tong...


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
mood aku skang ni tgh blur....huhuhu :(
skang ni tgh suke lgi ni...huhu

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

ta sehat :(

huhu...dah lame dh xupdate blog aku nih..hehe...nk kate busy ta juge...hehe...
urmmm minggu nih ta sehat sangt la..huhu demam n selsema..hehe..waaa ta suke...tp xpe laaa sabar je la...

hehe..thankx er kpade kawan2 yg sudi ambil berat tentang olen nih yer...
masih ade yg ingin ambil berat :)

weeee

ape yang ada dalam fikiran aku skang ni...ape yang penting aku dh tak fikirkan dia lgi..hehehe..aku akan happy kan diri aku sendiri...ehehehe :)

....aku akan upakan die 100 %
hehe..ngeeee

update

.....nothing to update...
sorry minggu ni xde mood nk berblogging...
uhukss nape yerk aku kdi cmni...
aku sndri pon xtaw...

terakhir kalinya !

terakhir kali aku bersamanya...
entah bila aku akan berjumpa die lgi..
hehee....
xpe2 aku masih happy lgi :)