Tuesday, December 13, 2011

my sisters wedding :)

9 dec baru ni wedding my sis dekat bora ombak ampang...
majliss meriah sesangatt...
heee..tahniah la kepadA my lovely sister nih yerp...
Thanks for reading my entry

Monday, November 7, 2011

-laguu sedeyhh-

huuuu...
Malam ni layan laguu sedihhh tjuk
lewat semestaa..

mmg sedeyh gile laguu niii...

seriuss sedeyh rase mcm nk nangis..
ni laa yg buat aku teringat kt die

Sumpahhh aku teringat kt die sangat2...
walaupon di sekadar kawann tp die laa kawan baekk akuu...

huuu..teringat kt die 1st time kite jmpe..

Thanks for reading my entry

Sunday, November 6, 2011

- Senyumm smpaii telingaa -

heeee..
mlm ni nk senyum memanjang aje bolehhh x ?
Bolehhh ke tidaakkk ? ALaaa bolehh laaa..

Yg sebenarnye mata ni blom ngantok lgii..
tp tgh dgr lagu patah seribuuuu...

Bestt taw lguu ni..kebetulann tgh chat ngn sorang kawannn :)

JOmmmm dgr lgu patah seribuuuu dri Sheila hamzahhh..
chillll yaaa..

Thanks for reading my entry

Monday, October 31, 2011

-november-

1.11.11
cantik kan tarikh ni..
heee...
berkenan sangat dengna tarikh ni

:)
auww..rse mcm nk kawen je ngn tarikh ni
wahahah oppss !

Thanks for reading my entry

Friday, October 28, 2011

PETEH TERANUNG PETEH !


Haaa.. Malam ni bOlaaa..
Perlawanan akhir n9 ngn teranungg..
ohh teranung lawan molek ah neh..

Harap2 teranung menang laa mlm ni.
Ok Selamat berjuang kepada pemain-pemain Teranung mlm ni ya

Hee..Mlm ni tgk bola kt umah je laa :)

heeee..ok selamat menonton bolaa lah ye mlm ni..





Thanks for reading my entry

Sunday, October 23, 2011

..mimpi..

haluu..dah lame x tuliss blogg ni..
hati ni terasa nk update blog pulekks..

Ahaaa..kenape entry aku ni tjuk "MIMPI"
sebenarnye malam tu aku mimpi ssuatu yg pelikk..
Teramat pelikkk..sungguh pelik sehinggakan tidak tercapai dk akalku.

aku teringat akan sesuatuu ayat yg sungguh pelik..

Thanks for reading my entry

Monday, October 3, 2011

Hati sedih ..

Aiyaaa..hati ini sedihh laa..
betol2 sedeh skang ni..

Waaaa rase nk nanges guling2 ponn ade ni haaa..
sobs3..kumpulkan kekuatanmuu wahaii diri.. tolong jgn nanges lagii okhey !

Thanks for reading my entry

Saturday, October 1, 2011

- yeyy Cuti -

haluuu..
yeyyy cutiii..ehehe..best kann bile cuti menjelmaa.
ahaaa..tunggu utk praktikal je nanti..

haa ape lagi duk umah je lah goyang kakiii kan..
hahaha..amboii2 sedap nye goyang kaki duk umah..
aish xde laaa..buat kerja2 umah.tolong mama buat keje..
heee..

best2..shuke2 bile cuti datanggg :)


-cutiii-

Thanks for reading my entry

Friday, September 16, 2011

final exam

21/26/29 ni tarikh keramat final exam..
heee..dop sabo nk exam.eh btol ke?

opss yg sebenarnye blom ready lgi laa nk exam..heehe :)
wish me luck ok


Thanks for reading my entry

Sunday, August 14, 2011

BuLaN posE ni Xmo MArah3 tp ade OraNg BuaT aKU mAraH..

uhhh..
luuu bikin guaaa panass der !
haha uihh gangster bebenor laa mu ni olen cakap..

huuu..hati tgh panas ni..elok2 aku tgh blajar lam kelas perakaunan pengurusann kau ejek2 akuu kann? Kau sound aku ikot sedap mulot kauu je kan..Ape kau ingt aku ni TUNGGUL kayuu ??aku dh lame bersabar ngn KAUU taw x ! ahh lame doh aku sabor ngn mung ni..bulehh je aku nk jawap ngn mung tdii tp tahap respect aku kt mung tuhh maseh ade lgi..aku respect mu sbb umor mu lgi tua dri akkuuu..tp sorrryy la RESPECT aku tuuu ilang doh kt mung.. oH soryy aku bukan suke cari pasal nk fgaduh xtentu pasal macam mung tuuu..

eh malluuu laa sket kau ingt xde org sedar ke perbuatan kau tdi!!!.hahh elok2 kau tgh sound/ sembur aku kann lepas2 budakk laki 2 back up aku then die sound mu balik lepas2 mu xterkata kan..seee sape benar sape salah ? LUuuu pikir laa sendirii okhey ! tuu laa laen kali sound laa aku lgii kang mung gok yg maluu muke !
ohHH sesedapp rse je kan mung sound aku dlm keLAss tadii..aku dh naek menyampah dh kt mu.. Ingat klo mu berani sound aku skali g siap mu aku balas balikk..MEMANG slame ni aku byk diam je..tp xbermakne aku diam ni mu boleh pijakk2 aku ngn suke hati mung..mu ni mmg annoyingg gileee aa.perangaiii mcmm huhhhh mcm bdak kecikk taw dok ! aku malas je nk maroh bulan2 pose ni tp dh 2,3 kali mu maen sound aku sape xmarohh beb ! Aku mmg nk jawab dh tdii tuu tpp aku masih WARASS lagii laa dok mcm mu maen sound2 aku xtahuuu bende.. mu ni mmg annoyingg gile..

SUMPAH AKU BENCI KAU ! AKU sikit xHERAN OrANG CM KAU tuu ....jgn ingt kau ade KUASA kau bleh buat sesuka hatii kauu
  • #die belom tgk aku punye kuase !
    kuase ape yg aku ade ?
    uhhhh mmg geramm gileeee !

Thanks for reading my entry

Monday, August 1, 2011

-RamaDhan-

Salam RamaDhan Untuk semua pembaca blog :)

Tiada hari seindah jumaat
Tiada kata seindah zikir
Tiada ibadah seindah solat
Tiada bulan seindah ramadhan

ikhlas dri saya SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

Selamat berpuasa ya semua..

Thanks for reading my entry

Saturday, July 30, 2011

SinGapore !

salammm...
soryyy lame dh xupdate blog..sejak akhr2 ni busy sesangat..teramatt lah busyy..
ari2 budak2 kos aku ni ade laa wat 'tour to singapore' ni adalah projek kiteorang untuk sem ni
jdi kiteorang pon pegi laa kt universal studio..perhh kt situu mmg best laa..best dengan rollercoaster tuu..haha naek gile aku naek mende tu siapp xde suare lg sbb menjerit kuat sangatt..JB pon kiteorang pegii :)

haha..by the way jalan pon jalann gak kan have fun tp report akuu xpenah lupee..aku ni x la cam org lain yg nk bergantung report ngn org lain..aku tgk kn orang lain goyang kakiii je jalan bukan maen jalan lagi xde fikir pon pasal report..eh2 rupenye2 group lain ni laaa nk tiruu report aku..

Hammbooiiii mmg kurang asammm laaa.aishh aku ni geramm yg teramat sgt..pas2 mule laa nk merengek-rengek nk mintak report aku.hapee dh korang g sane 2 buat ape? just untuk suke? ooo
time kau susahhh mulaa laaa cari aku..time senang sikit nk tgk muke aku pon kau tak hingiiiinn kan. ahhh skang ni nasib kau laaa..bukan aku nk berlagakk tp cube korang ade kt tempat aku mmg korang PANASSSS ! BERAPI mcm akuuu kann...kau buat laa sendiriiii !!!

huuuu..tp mmg best gile g Singapore -JB tuuu :)

k laa nanti aku storyy mory lagii ye....

Thanks for reading my entry

Sunday, July 17, 2011

Jom3 check website speed testtt kt blogg !


yuhuuu...
salam semuaa..
ptg ni duk laaa on9 tetibe jmpe plak website speed test ni
akuu pon ape lgi maw gak checkk kn...
heee ni lah hasil website speed test kt blog akuu...

kalo korang nk cekkk jum3 klikk sinii
selamat mencubee :)

Thanks for reading my entry

Saturday, July 9, 2011

HANYALAH GOSSIP SEMATA3

SALAM youuu all semuaa...haha eh2 saje plakk e nk gedik pepagi bute niii..
hahahah..mottifff nk gedik ?!!
ngeh3 meh ini meh olen nk citeee..nk dgr x?
haha klo sesape yg sudi bce ni jummm laaa bace

#heee harii ni dh 2 ari aku keje kt sane sbgai partimer FnB kannn...
heee biase laaa kn boring duk umah g laa keje..

Keje n letih gak un..tp kite kene laa sabar..eh ape aku merepek nihh ?
ape kaitannya ngn entry aku yg kt atass nih ?

HAAAAA..ni laaa citenye
mase aku tgh buat keje 2 boleh plakk kawan aku ckp mamat tuu asyik ushaa kauuu je
hahaha (Buka perasaan) haha perlu ke ayat dalam kurungann 2 ?

#eh mestilahhh okheyy..ha aku cm biase laa wat keje un lepas2 mamat 2 asyik cm try nk cakap ngn aku je..aku pon ckap laa..kang kalo xcakap,cakap sombong plak..

ye laaa kawan kan..kite pon cakap laa..lagi pon mamat tuhh cm ok je..cm boleh go on ngn kite..
sbb time perlu barang kerje yg xcukup die tolong ambikkn laa..

heee lepas2 pon aku digossipkan ngn dgn die..hehe. dalam 2 ari aku keje tuu aku asyik kene usik je ngn kawan akuu..

#sampaiii kan ape yg aku buat tuuu serba xkene..heee.. (maluuuu :)

Thanks for reading my entry

Sunday, July 3, 2011

SerBa xkenE !

haluuu3...
hurmmm nape ntah ngn diri daku ni serba xkene laa..
buat tu xkene.buat ni xkene.
hurm dgn masalhnye yg x settle2 lgi..
aduhh xpe...olen teruskan bersabar ye..
rabu niii kan testt analisis jgn le cm ni...
kang t xleh nk fokuskn ntuk test 2 kangg susahh ow...

dah lah test2 byk sgt formula kannn..
xpe sabar ye...

wish me luck oke :)

Thanks for reading my entry

Wednesday, June 22, 2011

~berlari dlm hujan~


haluuu3
haa ptg tdi mase aku nk balik kelas
aku berlari dlm hujan sbb tkot kene tinggal bas
klo aku xberlari tdii mmg aku kene tinggal laaa tadii
dah laa aku berlari2 nasib baek xkene langgar dgr keretaa..
asihh bahaya 3..

ni pon demam xbaek lgi kene ujan td esokk mmg terukk demam
xpe laa sabar laa e..ni pon dh last sem :)
ngee last sem tp keje byk mcm nk gile smpai xmampu nk handle lagii
dush3..semua nye harus diselesaikan sebelom praktikal :)



Thanks for reading my entry

Monday, June 13, 2011

xTahan Lagiii..

aku rase kau kene sembur perfume banyak2 time masuk kelasss!!
urmmm
halu3..
mlm ni nk cite pasal badan berbauu..
aduhh aku yg taip ni rse nk termuntah dh laaa..
hurm ade laa kawan aku sorang ni spesies badan berbau..
aduhhh tdi die duk sebelah aku lam kelas tadii.
aduhh bile die masuk je 1 bilik 2 bebauu laa..
aku xfaham laa cm ne aku nk gtaw kt die ni..
kang aku gtaw die nanti die kecik hati pulakk


awaaakkk !! sory laa awak erh sy terpakse elakkan diri dari awk sbb
badan awak terlalu kuat berbau..aku xtahan dh dgn baumu..aku yang tengah khusyuk dgr lec terangkan pasal keusahawanan serta mertaaa mood aku mati bile aku terbauuu bauan tu.

aku rase sekelas kot tahan bau kau tu..bukan aku nk mengata ke ape..tapi aku kesian kt kau..
kau tu perempuan ! PEREMPUAN ok..katekan lah BF kau ajak g dating xkan laa nk kuar ngn bdan berbau tuuu kan..entahlah ari tu aku pegi KL duduk sebelah kau dlm bas pon aku pening taw x..aduhh aku dh try nasihat kan kau tp mungkin nasihat aku ni tak jalan jugakk..

aduhh cmne laa aku nak hadapi sem last ni haa dgn bau badan die ni...
biase laa aku taw semua orang pun akan mengalami masalah macam ni tapi at least kite cube menghindari bau bdan tuuu kannn...

nota kaki : huhh lepas kelas je aku akan pegi 7E tuk cari air ape2 yg melegakan kepeningan aku ni sebab bau badan kau !

Thanks for reading my entry

Sunday, June 12, 2011

Pintuuu xleyh nk buke !



wawawaawaaaaa..
nak nanges rsenye bile pintuu bilik xleh nk buka..
terlekat laa xleh kuar g kelasss..
heee naseb baek my hero aku ade..thankx to my lovely father sbb dpt jgak bukak pintuu tuu...
hee klo xmmg terlekat laaa lam bilik 2 smpai nk g kelas xleh..mak aku pulak time 2 xde kt umaahhhh..heee..nasib baek selamatttt

thnakx 2 papa :)


Thanks for reading my entry

Thursday, June 9, 2011

oh telefon berbunyiii...

heee bb ni angan2 je xmampu pon nk pakaii :)
heeee..
hai3 semua :)
smlm mase tgh on9 fon berbunyi ingtkan sape laa call tgh2 mlm :: oh rupenye die.. heee mule2 ingtkan die just buat misscalled tapii call teruss...uih mak daku tnye haa sape call 2...tettt kantoii pulekk..hee mem ilek laa mem,mem pon dh penah cakap ngn die kan ari 2 :)

haaa motif awak call sy mlm2? Awak cakap saje nak abeskan kredit awak..HAaa tipu la...rinduu laa tuu kan..heee..xpe laa awak t awak balik kite jumpe er..ye la awak busy sy pon busy kan :)





Thanks for reading my entry

Sunday, June 5, 2011

Jom3 edit blogg

Jum3 editt blogg..jum3..ade sesape nk edit blog x?
ngee kawan sy ade buat *edit mengedit* blog ni..
hee ni die blog kawan sy tuu KLIK SINI
hee lien ni mmg pandaii edit blogg ni
hehe mekasih byk2 er lien sbb sudi edit blog olen....

ngeee jom laa edit blog bersama lien,jom3 kawan2 daku semua..hehe
jomm laa lien ni kawan 1kolej ngn olen..jum3 edit blog murah je rm10.
jom3 serang blog schalien ni hee chantek taw die edit mengedit :)


Thanks for reading my entry

Thursday, June 2, 2011

lepak2 lagii

heee..
hari ni rse rajin je nk update blog..
haa hari ni aku lepakk ngn diela dan juga family diee..
hee best sangat2..semua masalah aku bagaikan hilang bile lepak ngn dieorang
siapp bakar2 udang + sayur3 lagiii..hehehhee

tu je laa yg aku nk update

:))
Thanks for reading my entry

Wednesday, June 1, 2011

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


hee..best laguuu ni..
suke sangat3..ngeh3
ni je laa tuk daku update blog :)

Thanks for reading my entry

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


Thanks for reading my entry

Wednesday, May 25, 2011

Jika "DiA" menjadi milikku

JiKa "DiA menjadi milikku..

DaLam HaTi 
AdA DiA
cuba AkU bUanG  jAuH 
KaLaU iTu aKu mAmPu :(

Aku penah "mengadmirerkan" seseorang itu dan aku xsangka plak dengan "mengadmirerkan" seseorang tu aku pulek jatuh chenta dengan die :)
Lain orang lain cara kan ? Aku mula kenal dengan die dah lama jugakla..
Setiap hari la kiteorang SMS.kalo mcm xmsg tu hati ni mcm ade sesuatu..mmg happy la sangat time tu.. Pernah laa hari tu aku msg die untuk bgtaw yg aku accident ngn kawan aku..tapi langsung die xreply msg aku hari tu,dekat 2/3 ari jugak laa aku xdapat untuk contact @msg die, hati aku punye la risau bukan kepalang laa,walaopon aku ni tgh sakit accident ari tu tapi hati ni lebih risaukan die lagi :) Akhirnye die anta msg kat aku,aku pon ape lagi cite la pasal accident tuh kt die,die pon terkejut laa tula lain kali naek la lagi motor heee kan dh kene marah,die tnye aku teruk x?Aku cakap xde la teruk la teruk sangat,tp berdarah lah jugak siku,tangan kaki,sakit laa awak, awak pon tnye sy mcm mane boleh accident sy ckp la yag saya kene langgar sbb ade kereta yg langgar saya smapai saya terseret kt atas jalan abis baju saya koyak, mase tuh mmg sy tkot sgt2..awak pon cakap kat sy tu la awak baru hari tu sy pesan awak jage diri baek-baek kan, hurm xpe laa awak laen kali hati2 taw awak.sy ckp ha klo awak mcm ne?tkot x?maunye sy xtakot takot laa awak.tp xpe nasib baek mse2 xde kereta yg laju kan?Laen kali hati-hati taw awak. alih2 die msg aku gune no digi aku tnye laa sape die cakap alah budak satu skolah menengah ngn awak dulu xkan awak xingat yang awak penah bawak biskut batik mase form 1 dulu?Haih awak nape xon no DiGi on laa no DiGi tu jom msg kt no Digi :) ooo..haa aku dh boleh agak dh sape die..hee die laa orang yg aku tunggu-tunggu selama ini yang risau aku bukan maen nk rakk lagi..hee oh rupenye simcard celcom die kene block..haa dalam hati aku haha padan muka kau tu laaa curang laki..HAHA..aku taw die ni suke msg2 ngn pompuan.Aku pon tnye la aik camne boleh gune no DIGI ni?die pon cite laa yang die ni ade event UiTM kat JOHor..sbb 2 xdapat nk msg aku..

Oh yeah kiteorang pon selalu on9 FB,ym ngan webcam.Hee ade saje laa topic yang kteorang nk bincang kan atau yang nk digadohkan..hehe..gaduh pon tp still berbaek lagi..Kadang2 rase kelaka pon ade.. Haih die n kalo merajuk punye lahh susah mengalahkan pompuan pulakk tu..Makin susah nk dipujuk,kadang2 tu aku yang give up dulu tuk pujuk die..alah2 die yg ok sendiri.. Ok hari tu birthday aku, hee biasa laa kan pompuan mane yg xsuke sambut birthday (gedikk aku) hee,kebetulan mase tu birthday aku nk dekat-dekat dengan Hari RaYe,ngeee aku pon testingg laa kan test trY la mintak hadiah ne lah taw takot-takot dapat, dalam hati aku,aku ni cualah dengan niat bergurau xsangka plak mlm ni kiteorang tengah online kt fB tiBe-TiBe die Tegur Kat cHat,die cakap nk mintak alamat umah,die bagitau nk poskan hadiah yang die nk bagi kat aku tu..ngeh 

Hati bukan maen sukeeee lagi..Lepas tuh die pon bagitaw laa yang die dah pon poskan hadiah tu petang tdi,die cakap tunggu je la esok ye nanti sampai laaa tuh..Hehe..esok tuh aku dgr laaa ade sore orang bagi salam intai2 pulaak van dari GDEX,haa dh sahlah yg adiah 2 sampaii sudaaa..Hee tapi malang nye mak aku pulekk yang pegi ambik hadiah tuh dari delivery tuh,mak aku pon panggil laaa aku sbb mak aku xingat no i/c aku,hee aku pon sign laa n tulis no i/c.Settle..lepas2 mak aku pon tanye haih hadiah dari sape pulakk tuh petang2 mcm ni,belum sempat aku jawab soalan mak aku tuh telefon mak aku bebunyi, haaaih aku pon ape lagi teruss lari masuk dlm bilik bukak hadiah n lupuskan segala barang bukti yang ado..Haaa lepas je mak aku siap cakap telefon tuh mak aku pon soal siasat aku dari polis n segala bagaiii...Aduh masak aku nk jawab ape,,hee ade pulaakk orang yg batu api kakak aku cakap haa tu laa mama,elmas dah cakap olen ade gewe mama xcaye..haa tgk sekarang dapat hadiah gituu..kakak aku cakap maa,elmas dulu xde pon dapat hadiah dri sesape ni olen advance  gituu siap dapat hadiah delivery gituu..

Hadiah yang die bg kt aku tu hadiah  selending lilit-lilit,kad raya ngan kerongsang,die cakap jage hadiah ni elok-elok ye boleh pakai hari raye nanti..aku pon bgitaw thankx awak hadiah dh smpai..hee..die cakap xde pe laa hadiah kecik je tuh..Tapikan hadiah tu amat bermakne dari saya laa awak.Habiss aku kene maen2 olen keluarga aku pasal hadiah 2..ye laa kan tembelang dh pon pecahhh..haihh nk g raye pon jdi bahan kritikan..hee.Hari tuh birthda die pulakk,aku pon bgila hadiah kt die,aku gtaw die yg aku dh belikan hadiah kt die.Hehe..die cakap xpayah susah2 laa awak..aku cakap eh xde yg menyusahkan dh beli dh pon. Aku pon nk posla hadiah tu kt die..Die pon cakap xpe laa awak,sy nk turun Terengganu la,sy ingt nk keja smentra cuti sem ni,oh ye die ad tnye aku pasal kerje partime yg aku buat tuh,sbb ari2 aku ade cerita kt die yang aku penah keje partime kt hotel bahagian food n beverage )fnB..kebetulan pulaakk mase tuh kawan aku tnye aku eh ade xsesape yang nk keje?oo aku cakap kt kawan aku oh ok nanti olen cari.Aku pon ape lagii pucuk dicita ulam mendatang laa,aku pon tnye die awak nk keje kan ari2 jom3 keje skali ngn saya..Oh die pon setuju..Die keje ngn aku ade la dalam 3 hari..Sanggup die turun dari sane datang ke Terengganu tuk keje.(Ehem2 bukan sbb aku ye) heee..Happy sgt2 kite keje same2 hari tuh... 

Lebih kurang mcm ni laa kiteorang keje kt TER 

Mase tuh kan awak lepas siap kite keje 2 saye ngn awak amik gambar sekali,kite makan sekali mase tuh awak pon ade bawak kawan laki awak keje sekali..xpe sy pon bawak kawan pompuan sy mase keje tu sy taw awak malu nk cakap ngn dieorang kan..hehe..xpe sy ajar aak tuk buat segala serving cara serve orang makan..heee..awak mase tu dalam keadaan takot sbb xreti ape2 dlm bidang hotel ni,hee ye la awak kan bidang terjun,awak kan fashion designer@kejuteraan elektronik kat perak n dungun..xpe laa awak sy ajar ye.xpon awak boleh tnye kawan-kawan saya tuh :)
suke nye saya mase tuh awak,oh ye lupe saya belom pos lagi hadiah awak tuh,,hee..sy cakap kt awak sy nk bg sendiri kt awak sy xnak pos laju sbb alang-alang awak ade kat sini baek sy bagi teross je kt awak..hee time mase nk balik tuh terus je sy g kt tmpat simpan beg saya suruh awak tunggu kejap sbb sy nk bagi hadiah kt awak.awak tnye saya eh olen awak bawak ke?saya cakap a'aah saya bawak.Kejap ye awak sy g ambik hadiah awak jap..hee..Awak pon terima adiah tu,dan awak cakap jage diri baek-baek ye awak nanti kite jumpe lagi taw.Terima kasih sbb sudi ajak saya dan kawan saya keje.Awak cakap nanti boleh keje lagi kan?
saya cakap oh boleh je tp kene la  tunggu awak cuti sem.Esok tu awak cakap thankx cantik la hadiah yang awak bagi kt sy tu,thnkx ye.daku dah blushing sudaa..hee..sukee3 sangat2..Awakk pon text msg kt sy bgtau awak dh nak balik sane dh,awak gtaw sy jge diri elok2 taw,mase tuh sy ade dlm kelas,sy pon cover line tuk reply text msg awak..heee..ok awak hati-hati ye balik sane e..hehe..hehe..awak sy lupee laa nk tuka simcard ari tuh,biasa laa sy ni suke gune byk2 no,awak ade msg sy bgtaw awak masok hospital sbb awak nk operate appendic,oh ok sy pon cakap awak jge diri ye,maaf la sy xreply msg sorryy sgt2..awak cakap oh xpe sy pon dh ok cume sy nk bgtau awak tu je awak xyah risau ok..oh ok laa tu awak jge makan ye..hee suke sy sbb die text msg anta kt aku,rupenye2nye die xlupe aku,aku je yg busy.Bahagia aku..Senyum memanjangg tuuu..

Tapi kan kebahagiaan tu xkekal,sy dapat taw dekat facebook awak ade tulis "in a relationship" hurm saya pon dh dapat awak sebab awak pon dh banyak berubah sejak kebelakangan ni,xde dh nk msg sy ke kalo awak reply pon ayat awak dh mcm laen la,xmcm dulu lagi,sy pon dh taw sape sebenarnye saya di hati awak hanya kawan kan?Ye lah awak sy doakan awak berbahagia la dengan die ye awak.xpe la saya akan simpan hadiah awak tuh sebaik mungkin. Mungkin aku adalah seperti angin yang lalu dihidupnya sahaja dan aku tidak dapat memilikinya dan die hanyalah kenangan bagi ku.Kalo sy dpt memiliki awak sy akan jage awak baek-baek sy xkan sakit kan hati awak. Saya tahu memiliki awak tuh hanyalah khayalan semata-mata.

BiLa PeRit
BiLa SeDih
AiR mAtA bUkAn SeGaLanyA

okkk awak take care :)

 Tagged dekat Adibah Mazlan dan Abe Long Mohamad  :)

Kawan2 daku dieyla dila dan Nana 

Thanks for reading my entry

cobaan...

saya masih baruu lagiii ni nk test try tagged..
dieylabudopkecik cuba2..hehee..dielaaa :)
Thanks for reading my entry

Monday, May 23, 2011

:)

ada 1 misi yg harus aku laksanakan
heee..nanti aku gtaw ape misi tu okeh

hanya diela yang tahu :)
Thanks for reading my entry

melepaskan tension !

hehee..ngeh2...haa nape aku tulis entry melepaskan tension ni er?
yg sebenornye hehe..hari ni aku g kolej sesaje nk g kolej teman akak senior kejap..sbb skang ni kolej tgh cuti..
bosan duk umah aku pon jejalan laaa ikot akak senior 2...
heheeee..lepas tuh akak senior ni ajak aku g karaoke ! aiyakkk karaoke? ohh noo..dh org ajak aku ikot..xkan aku nk balik sbb aku tumpang akak senior 2..hehe..akak senior tu pu kepala gila-gila boleh tahann...makk aihh byk jugk yg kiteorang karok 2..hehe....mcm2 laaa..

Lepas je siap karok2 aku rse cm dahaga air laa pulak
umm kiteorang pun pusig2 laaa kan..
last2 skali kiteorang lepak dekat dengan masjid terapung..
lepas siap2 semua 2 balikk laa buat ape jejalan lame-lame kan..

P/s : sempat jugak bgi mempelam yg ade kt umah ni utk akak senior :)
Thanks for reading my entry

Saturday, May 21, 2011

cinta monyet !

heee....
salam semua...
heee nape ntah tibe2 hari ni teringat sgt kat zaman skola! hurmm teringat mase form 1 dulu..best je zaman tuh..
mase tuh aku skola kt area K.Terengganu je..zaman skola biasa laa kan mesti ade cinta monyet kan? mesti semua ade an?meh sini meh aku nk cite tentang cinta monyet aku...ngeh3..mas ku form 1 tuh ade la mamat ni sorang mule tu kiteorang kene laa gossip lam kelas. AKu ingatkan cam maen2 je laa an..tup2 betol la cite2.. hehehe...ade la satu hari tuh aku ngn die lepak n cakap2 laa pas2 abes satu kelass taw..eh kawan je..

Tapi cinta monyet aku ngn A********N ni xde laa lame..sbb die kene pindah skola..maw xsedeyh aku mase 2..uih mase tuh aku byk murung jep kot.sbb die kene pindah skola sbb skola yg ade tu lebih dekat ngn die sbb skola tu skola baru...jadi nak xnak die kene la pindah an..haaa..sebelom die pindah tu aku ade laa amik biodata die tuk kenang-kenangan..huih mase tu sblom 2 die pon ade gak laa mintak biodata aku..aku pon bagi laa an..heee..mmg suke laa aku time 2...klo dlm kelas tu senyum je memanjang..klo die xdatang kelas ade laa jgk kawan2 aku tnye eh asal die xdtg kelas..aku hanya mampu senyum mase tuh....

heee..lepas awak pindah skola tuh an awak ade dtg balik kt kelas kite an? tapi mase 2 awak maluuu sgt2..awak xckp pon ngn kite..sedeyh taw kite mcm2....heee..die ade laa tinggal no fon umah tuk aku berhubung ngn die..ye laaaa mase tuh mane laaa pakai fon sendiri so die bgi je laa no fon umah die...

skang ni aku xtaww laa die ade kt ne skang...ehehe :)

SWEET SANGAT TIME TUH !


 ni laa cinta monyet aku :)
Thanks for reading my entry

Friday, May 6, 2011

hurm

salam
hanya itu yg mampu aku taip
aku xtahu ape yg ade dalam fikiran aku sekarang ni
aku berharap sgt aku dapat ceritakan masalah ni kepada seseorang...
aku rse sedeyh pon ade..
xleh nk berfikir mane dh..ummmm

Thanks for reading my entry

[HQ] 2PM - I'll Be Back Lyrics ( Rom / Eng / Han )


Thanks for reading my entry

Sunday, May 1, 2011

T.0.N.S.i.L

haluuu semuaaa..
28/4/11 aku demam teruk lagi..
demam aku dalam bulan ni dah masuk 3 kali dah..
mlm 2 rase xlarat sangat,panas demam 2 sampai kat kaki boleh terasa
last2 mama bawak aku g kt emergency..
smpai je sane cek2 segala bagai lepas2 doc bgi ubat mcm2 ubat..
mungkun tonil kot..sbb doc skp dh bengkak sebelah..
Thanks for reading my entry

Saturday, April 16, 2011

....!!!

haaa kali ni kenape entry aku tajuk ....!!!
sbb mase aku tgh tulis entry ni mood aku tengah sedeyh dengan segala bagaiii
aku malas dh nk fikir ni semua..
biarkan semua ni berlalu...
biarkan aku dgn hidup aku..
aku xkan ambik taw langsung dgn hidup kau !
aku xkan text kau lagii..
aku xkan msg kau kt inbox lagii..
aku xkan fikir pasal kau lgiii..

MOTIFF :>> segala benda yang berkait dgn kau aku xkan ambik tahu lagiii

org yg terlalu obsess ngn aku jgn sampai aku muak dgn kau laaa...
jgn smpai aku mengamuk..ohhh pehhlissss...
aku perlu fikir target aku dlm hiduppp..
usahlah berangan dan hidup dalam angan-angan lagii..

PESANAN DARI AKU :X
Thanks for reading my entry

Tuesday, April 12, 2011

sumpah sy admirer awak ! :)

haluuuu...
ngeee haa kali ni aku nk tulis pasal admirer la plakk..
heee awak2 sumpah sy tgh admirerkan awak sangat2 skrang nih....heee
penah xkorang sume rse bile kamoo nk sgt taw ape yg org kamoo minat tu buat ape n sume pasal die kamoo begitu excited nak tahuu..heee...entahlah..ade laa sorang mamat nih olen tgh admirer sesangat...haa kalo olen on9 je fb hermm olen akan tgk fb die hari2...opssss terkantoiii sudaaaaa :)

heee mesti korang akan tunggu text @ msg kt fb dri admirer korang kan..heee klo dpt msg dari admirer korang tuh haa ape lagi korang pon melompat sakan laaa kan ? heee...aku plak dpt je msg dri admirer aku sorang ni aku akan senyum je memanjang....hahaha...xpe laa biar laa aku admirer kau sorang je..cukupla biar laa awak xtaw sampai bile2.. asalkan aku happy dgn ape yg aku buat ni...
tapi aku nk sgt die taw yg aku admirerkan die sampai bile2 le...
heee..mmg happy sgt laa kan...cukuplah klo admirer kite 2 tnye pasal kite kan..haaa tu mmg aku sukeee laaa...heeee..

wee tu je la yg aku nk cite pasal entry kali nih...

~SUMPAH AKU ADMIRER KAU SANGAT2 !~
Thanks for reading my entry

Monday, April 4, 2011

KeLas BAtAL bUat Aku JaDi BoSaN !

huuuu....
HOOOO..kelas batal la plop ari ni..
ni laa yang bosan ngt nih..huuu kalo umah dekat xpe lla jugak ni umah jauh tu....
adeehhhh laa..ni tunggu lak kelas kol 2 jap g..aishhhh
Huhuuu..heee ni lepak ngn akak senior laa kejapp....
heee nasib baek akak ni ade...klo xbosan gile laaa....
 dh laa xde mood mane nk g kelas ari ni..huuuu..
Thanks for reading my entry

Wednesday, March 30, 2011

Buat Scone ngn Mama :)

haluu blog...
weee ari ni buat scone ngn mama lah sikit...
heee..hujan2 cam ni rse nk makan scone je..hee

heee..kat atas nih scone yg dh bakar :)

yang kat bawah ni plak scone yg belom dibakar :)

hehe..dh lame rasenye xupdate blog nih..heee dh berdebu dh pon..hehehe...
tetibe lak rse rajin ari nih..
bukan ape hujan2 ni perut terasa lapaar jeee..huuu :)


Thanks for reading my entry

Monday, March 28, 2011

style terbaru YUNA !!

hurmm korang dh tgk ke tudung terbaru style yuna 2??
hurmm harap2 yuna dapat perbaiki style barunye 2..
ramai yg xsuke ngn tudung die2..





Thanks for reading my entry

Saturday, March 26, 2011

new sem :D

heeeee...esok dh start sem baru dh,...
aisssh suke juge la..sbb lame dh duduk rumah..
heee...sem baruu...waaa esok kelas awal pagi plop 2...
ingtkan short sem bleh laa senang lenang jadual xpack sangat..
hurmm rupenye tiap2 hari ade kelas...
aigooo...eheee...

hurmm sem baru ni nk bawa diri laa..
malasss nk sibukkan diri sangattt.

ngeeee..oh3 esokk kelas awal pagi...

ngee walaopon kelas esok pagi tp ni xngantuk lgiii..
dush2 dah2 pegi tidoo 2...
Thanks for reading my entry

Friday, March 25, 2011

bundle time !

hello blog....

ngeh2..oh2 baru ku tau kt teluk ketapang ni ade bundle..
byk plop 2 bju yg comel2..aishhh xtahu nk beli yg mane..
hehehe..syok gak g bundle c2 petang tdii..hehe
ngeeee...kak farah yg bawak aku ngn mama g bunde c2 ptg tdi
weeee syok betol...
Thanks for reading my entry

Monday, March 21, 2011

accident....

21/3/11
huhhhh satu tarikh yang amat bersejarah dlm hidup aku..
tarikh inilah dlm tengahari tdi aku ngn kawan aku accident...
waktuu tuu time hujan renyai2...ade kereta yg langgar kiteorang dari belakang.
huhh time2 aku terus melompat dari moto tindakan spontan yg aku buat sbb 2 aku terseret kt jalan.
mase kiteorang accident2 nasib baek xde kereta banyak yang lalu kt kawasan2..klo x mmg dh arwah laa kiteorang kt situ..uh mmg cuak gile..
pas2 dlm kol 1.30 petang aku ngn zura wat report...
ouch2 luke2 je kat tangan.siku ngn kaki...zura lak lebam2 kt kaki sbb moto jatuh ataas die..zura pon luka kat sikuu gak..
ouhhh3 =.=
Thanks for reading my entry

Tuesday, March 15, 2011

Terasa Kosong !

hey3....sejak akhir2 ni aku rse jidup aku terlalu kosong..aku xtahu ape yang aku ingin kan
aku juga tidak tahu apa yang tidak kena dengan aku..
aku seperti ketidakbiasaan dengan diri ini..

hum buat mase ni je la yang dapat aku coretkan...
Thanks for reading my entry

Thursday, February 17, 2011

nak tanye sikitt le...

hurmm facebook...twitter??
urmm facebook ni tempat org luahkan kemarahan?luahkan persaan???ak dh rse muak dengan semua ni....org yg tengah berchenta ni kan suke sangat laaa tulis2 yang kononnye mereka tgh hangat berchinta....euwww sudaa cukup la..asyik2 nk post pasal chenta...dah la..intellegant laaa sikit er..jgn laa nk duk tulis jiwang2 kt dalam fb ni....aduhh..sikit2 chenta,dah muak kot aku bace...euwww...
Thanks for reading my entry

Sunday, February 6, 2011

minguu yg busy..

tettt3..adoyaiii busynye minggu ni..bole xnk skip amali tuk minggu ni??
hehe..malass laa plopp kene g sane 3@4 hari tuk wat amali2... huk huk...
adoyaiii...kemalasan melanda diriku..nasib baek laaa open day tarikhnya ditunda...
selamat laa klo xkesian laa kat aku..hehehee
selamat ditunda..happy sangat ni haaa bile dgn open day ditunda..hak hakkk :)

hehe..sengaja membusy kab dirii laa 2 kan minggu ni..
ehehe..akan cube merajinkan diri tuk amali..you goooooo girlsss!!!! (eceh gedik plok bdak ni ) kan aku lempang laju-laju kan baru taw...haha.olen2 jgn gedikxxxx ok..yessss ok3....baeklah
Thanks for reading my entry

Monday, January 31, 2011

*Riang GumbiRa*

heeee..sungguh happy hari ni..hehe..dpat jumpe kengkawan lame..hehe..sukee sangt sbb lame dh xjmpe dieorang sume ni..maklumlah susah nk dpt cuti..hehe..siap booking mereka awal2..hehe...
sukee sngt..jmpe dieorang ni mcm lupe segalo masaloh yang ado ni :)
apee lgiii gelakkk sakan laaa..hehe...kawan2 aku ni mmg raja gelakk kot..klo ade pae2 yg lucu cari lah diorang yerp..heheh...suke :)
Thanks for reading my entry

Thursday, January 27, 2011

chenta hati...

apa yang ada dengan chenta hati ye?
sering tertanya2 adakah perlu untuk chenta hati ?

chenta hati ni akan buat hati kita seringkali berasa sakit..
sakit yang teramat sangat..
hehe..aku just tuis je ape yg ade dalam hati ni :)
Thanks for reading my entry

Wednesday, January 19, 2011

Ade aku kisah !

huhu....kepale aku mmg tengah serabut ni..sbb 2 aku tulis entry aku ni ade aku kesah !!!!
kalau kau xkisahkan aku..aku pon lagi tak kisah pasal kau..kalau kau nk baek2 ngan aku sbb pasal nk siapkan report baek xpayh ok!!! ade ke selama ni korang kisahkan aku?? lepas2 sbb korang nk siapkan report korang baru korang nk terhegeh2 cari aku kan......

huh...ikotlah..aku mmg nk jdi orang yg kejam..soryy la heh..aku bukan olen yg dulu..aku olen yang baru yang bukan senang2 ditipu okay!!

jangan cari aku kalalu kau hanya nk tiru report aku !
huhhh...kepala aku serabut lagii...aduhhh
Thanks for reading my entry

Wednesday, January 12, 2011

uikss...

urmm aduhh nape xtaw rse malas je skang ni..esok malas je nk naek KL..kalo xkerana projek opersi pelancngn aku xg gak..entah lah..malas nk pegi..rse dgn keadaan xbest dan xsesuai..huhu..esok kol 10.30 gerak to KL... doakan olen selamat sampai dan selamat pulang :)

fikiran berserabut..fikrian sekarang ni xboleh nk berfikir..uhukkkk :(
Thanks for reading my entry

Tuesday, January 11, 2011

putus-melda ahmad


Thanks for reading my entry

Thursday, January 6, 2011

aku xfaham !!

huhhh,,,,tahun baru ni mmg aku xfaham..
kelmarin 6/1/11 aku ok je ngn mber aku g 7e..lepas 2 aku pom g laa lepak kt bilik study cm biasa la sblom balik smbil tunggu mama datang ambik aku...
lepas2 ade la 1 group ni tgh syok kutuk aku n gelak-gelakkan aku..aku xtaw ape masalah dieorang ngn aku.. mmg aku xfaham..manusia ni suke sangt ya kutuk2 org.....dh ade mulut tolong la jaga elok2..jgn la suke kutuk2 orang ok !
tolong jage persaan org lain ok!!!
 klo cakap 2 jgn ikot sedap mulut je la...kang xpasal2 dapat dose...
Thanks for reading my entry

Sunday, January 2, 2011

2011...

SeLaMat TaHuN bArU...


Hihhiii...SeLaMaT TaHuN BaRu DiuCapKan PaDa SemUa :)
Thanks for reading my entry

my sisters wedding :)

9 dec baru ni wedding my sis dekat bora ombak ampang...
majliss meriah sesangatt...
heee..tahniah la kepadA my lovely sister nih yerp...

-laguu sedeyhh-

huuuu...
Malam ni layan laguu sedihhh tjuk
lewat semestaa..

mmg sedeyh gile laguu niii...

seriuss sedeyh rase mcm nk nangis..
ni laa yg buat aku teringat kt die

Sumpahhh aku teringat kt die sangat2...
walaupon di sekadar kawann tp die laa kawan baekk akuu...

huuu..teringat kt die 1st time kite jmpe..

- Senyumm smpaii telingaa -

heeee..
mlm ni nk senyum memanjang aje bolehhh x ?
Bolehhh ke tidaakkk ? ALaaa bolehh laaa..

Yg sebenarnye mata ni blom ngantok lgii..
tp tgh dgr lagu patah seribuuuu...

Bestt taw lguu ni..kebetulann tgh chat ngn sorang kawannn :)

JOmmmm dgr lgu patah seribuuuu dri Sheila hamzahhh..
chillll yaaa..

-november-

1.11.11
cantik kan tarikh ni..
heee...
berkenan sangat dengna tarikh ni

:)
auww..rse mcm nk kawen je ngn tarikh ni
wahahah oppss !

PETEH TERANUNG PETEH !


Haaa.. Malam ni bOlaaa..
Perlawanan akhir n9 ngn teranungg..
ohh teranung lawan molek ah neh..

Harap2 teranung menang laa mlm ni.
Ok Selamat berjuang kepada pemain-pemain Teranung mlm ni ya

Hee..Mlm ni tgk bola kt umah je laa :)

heeee..ok selamat menonton bolaa lah ye mlm ni..




..mimpi..

haluu..dah lame x tuliss blogg ni..
hati ni terasa nk update blog pulekks..

Ahaaa..kenape entry aku ni tjuk "MIMPI"
sebenarnye malam tu aku mimpi ssuatu yg pelikk..
Teramat pelikkk..sungguh pelik sehinggakan tidak tercapai dk akalku.

aku teringat akan sesuatuu ayat yg sungguh pelik..

Hati sedih ..

Aiyaaa..hati ini sedihh laa..
betol2 sedeh skang ni..

Waaaa rase nk nanges guling2 ponn ade ni haaa..
sobs3..kumpulkan kekuatanmuu wahaii diri.. tolong jgn nanges lagii okhey !

- yeyy Cuti -

haluuu..
yeyyy cutiii..ehehe..best kann bile cuti menjelmaa.
ahaaa..tunggu utk praktikal je nanti..

haa ape lagi duk umah je lah goyang kakiii kan..
hahaha..amboii2 sedap nye goyang kaki duk umah..
aish xde laaa..buat kerja2 umah.tolong mama buat keje..
heee..

best2..shuke2 bile cuti datanggg :)


-cutiii-

final exam

21/26/29 ni tarikh keramat final exam..
heee..dop sabo nk exam.eh btol ke?

opss yg sebenarnye blom ready lgi laa nk exam..heehe :)
wish me luck ok

BuLaN posE ni Xmo MArah3 tp ade OraNg BuaT aKU mAraH..

uhhh..
luuu bikin guaaa panass der !
haha uihh gangster bebenor laa mu ni olen cakap..

huuu..hati tgh panas ni..elok2 aku tgh blajar lam kelas perakaunan pengurusann kau ejek2 akuu kann? Kau sound aku ikot sedap mulot kauu je kan..Ape kau ingt aku ni TUNGGUL kayuu ??aku dh lame bersabar ngn KAUU taw x ! ahh lame doh aku sabor ngn mung ni..bulehh je aku nk jawap ngn mung tdii tp tahap respect aku kt mung tuhh maseh ade lgi..aku respect mu sbb umor mu lgi tua dri akkuuu..tp sorrryy la RESPECT aku tuuu ilang doh kt mung.. oH soryy aku bukan suke cari pasal nk fgaduh xtentu pasal macam mung tuuu..

eh malluuu laa sket kau ingt xde org sedar ke perbuatan kau tdi!!!.hahh elok2 kau tgh sound/ sembur aku kann lepas2 budakk laki 2 back up aku then die sound mu balik lepas2 mu xterkata kan..seee sape benar sape salah ? LUuuu pikir laa sendirii okhey ! tuu laa laen kali sound laa aku lgii kang mung gok yg maluu muke !
ohHH sesedapp rse je kan mung sound aku dlm keLAss tadii..aku dh naek menyampah dh kt mu.. Ingat klo mu berani sound aku skali g siap mu aku balas balikk..MEMANG slame ni aku byk diam je..tp xbermakne aku diam ni mu boleh pijakk2 aku ngn suke hati mung..mu ni mmg annoyingg gileee aa.perangaiii mcmm huhhhh mcm bdak kecikk taw dok ! aku malas je nk maroh bulan2 pose ni tp dh 2,3 kali mu maen sound aku sape xmarohh beb ! Aku mmg nk jawab dh tdii tuu tpp aku masih WARASS lagii laa dok mcm mu maen sound2 aku xtahuuu bende.. mu ni mmg annoyingg gile..

SUMPAH AKU BENCI KAU ! AKU sikit xHERAN OrANG CM KAU tuu ....jgn ingt kau ade KUASA kau bleh buat sesuka hatii kauu
  • #die belom tgk aku punye kuase !
    kuase ape yg aku ade ?
    uhhhh mmg geramm gileeee !

-RamaDhan-

Salam RamaDhan Untuk semua pembaca blog :)

Tiada hari seindah jumaat
Tiada kata seindah zikir
Tiada ibadah seindah solat
Tiada bulan seindah ramadhan

ikhlas dri saya SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

Selamat berpuasa ya semua..

SinGapore !

salammm...
soryyy lame dh xupdate blog..sejak akhr2 ni busy sesangat..teramatt lah busyy..
ari2 budak2 kos aku ni ade laa wat 'tour to singapore' ni adalah projek kiteorang untuk sem ni
jdi kiteorang pon pegi laa kt universal studio..perhh kt situu mmg best laa..best dengan rollercoaster tuu..haha naek gile aku naek mende tu siapp xde suare lg sbb menjerit kuat sangatt..JB pon kiteorang pegii :)

haha..by the way jalan pon jalann gak kan have fun tp report akuu xpenah lupee..aku ni x la cam org lain yg nk bergantung report ngn org lain..aku tgk kn orang lain goyang kakiii je jalan bukan maen jalan lagi xde fikir pon pasal report..eh2 rupenye2 group lain ni laaa nk tiruu report aku..

Hammbooiiii mmg kurang asammm laaa.aishh aku ni geramm yg teramat sgt..pas2 mule laa nk merengek-rengek nk mintak report aku.hapee dh korang g sane 2 buat ape? just untuk suke? ooo
time kau susahhh mulaa laaa cari aku..time senang sikit nk tgk muke aku pon kau tak hingiiiinn kan. ahhh skang ni nasib kau laaa..bukan aku nk berlagakk tp cube korang ade kt tempat aku mmg korang PANASSSS ! BERAPI mcm akuuu kann...kau buat laa sendiriiii !!!

huuuu..tp mmg best gile g Singapore -JB tuuu :)

k laa nanti aku storyy mory lagii ye....

Jom3 check website speed testtt kt blogg !


yuhuuu...
salam semuaa..
ptg ni duk laaa on9 tetibe jmpe plak website speed test ni
akuu pon ape lgi maw gak checkk kn...
heee ni lah hasil website speed test kt blog akuu...

kalo korang nk cekkk jum3 klikk sinii
selamat mencubee :)

HANYALAH GOSSIP SEMATA3

SALAM youuu all semuaa...haha eh2 saje plakk e nk gedik pepagi bute niii..
hahahah..mottifff nk gedik ?!!
ngeh3 meh ini meh olen nk citeee..nk dgr x?
haha klo sesape yg sudi bce ni jummm laaa bace

#heee harii ni dh 2 ari aku keje kt sane sbgai partimer FnB kannn...
heee biase laaa kn boring duk umah g laa keje..

Keje n letih gak un..tp kite kene laa sabar..eh ape aku merepek nihh ?
ape kaitannya ngn entry aku yg kt atass nih ?

HAAAAA..ni laaa citenye
mase aku tgh buat keje 2 boleh plakk kawan aku ckp mamat tuu asyik ushaa kauuu je
hahaha (Buka perasaan) haha perlu ke ayat dalam kurungann 2 ?

#eh mestilahhh okheyy..ha aku cm biase laa wat keje un lepas2 mamat 2 asyik cm try nk cakap ngn aku je..aku pon ckap laa..kang kalo xcakap,cakap sombong plak..

ye laaa kawan kan..kite pon cakap laa..lagi pon mamat tuhh cm ok je..cm boleh go on ngn kite..
sbb time perlu barang kerje yg xcukup die tolong ambikkn laa..

heee lepas2 pon aku digossipkan ngn dgn die..hehe. dalam 2 ari aku keje tuu aku asyik kene usik je ngn kawan akuu..

#sampaiii kan ape yg aku buat tuuu serba xkene..heee.. (maluuuu :)

SerBa xkenE !

haluuu3...
hurmmm nape ntah ngn diri daku ni serba xkene laa..
buat tu xkene.buat ni xkene.
hurm dgn masalhnye yg x settle2 lgi..
aduhh xpe...olen teruskan bersabar ye..
rabu niii kan testt analisis jgn le cm ni...
kang t xleh nk fokuskn ntuk test 2 kangg susahh ow...

dah lah test2 byk sgt formula kannn..
xpe sabar ye...

wish me luck oke :)

~berlari dlm hujan~


haluuu3
haa ptg tdi mase aku nk balik kelas
aku berlari dlm hujan sbb tkot kene tinggal bas
klo aku xberlari tdii mmg aku kene tinggal laaa tadii
dah laa aku berlari2 nasib baek xkene langgar dgr keretaa..
asihh bahaya 3..

ni pon demam xbaek lgi kene ujan td esokk mmg terukk demam
xpe laa sabar laa e..ni pon dh last sem :)
ngee last sem tp keje byk mcm nk gile smpai xmampu nk handle lagii
dush3..semua nye harus diselesaikan sebelom praktikal :)


xTahan Lagiii..

aku rase kau kene sembur perfume banyak2 time masuk kelasss!!
urmmm
halu3..
mlm ni nk cite pasal badan berbauu..
aduhh aku yg taip ni rse nk termuntah dh laaa..
hurm ade laa kawan aku sorang ni spesies badan berbau..
aduhhh tdi die duk sebelah aku lam kelas tadii.
aduhh bile die masuk je 1 bilik 2 bebauu laa..
aku xfaham laa cm ne aku nk gtaw kt die ni..
kang aku gtaw die nanti die kecik hati pulakk


awaaakkk !! sory laa awak erh sy terpakse elakkan diri dari awk sbb
badan awak terlalu kuat berbau..aku xtahan dh dgn baumu..aku yang tengah khusyuk dgr lec terangkan pasal keusahawanan serta mertaaa mood aku mati bile aku terbauuu bauan tu.

aku rase sekelas kot tahan bau kau tu..bukan aku nk mengata ke ape..tapi aku kesian kt kau..
kau tu perempuan ! PEREMPUAN ok..katekan lah BF kau ajak g dating xkan laa nk kuar ngn bdan berbau tuuu kan..entahlah ari tu aku pegi KL duduk sebelah kau dlm bas pon aku pening taw x..aduhh aku dh try nasihat kan kau tp mungkin nasihat aku ni tak jalan jugakk..

aduhh cmne laa aku nak hadapi sem last ni haa dgn bau badan die ni...
biase laa aku taw semua orang pun akan mengalami masalah macam ni tapi at least kite cube menghindari bau bdan tuuu kannn...

nota kaki : huhh lepas kelas je aku akan pegi 7E tuk cari air ape2 yg melegakan kepeningan aku ni sebab bau badan kau !

Pintuuu xleyh nk buke !



wawawaawaaaaa..
nak nanges rsenye bile pintuu bilik xleh nk buka..
terlekat laa xleh kuar g kelasss..
heee naseb baek my hero aku ade..thankx to my lovely father sbb dpt jgak bukak pintuu tuu...
hee klo xmmg terlekat laaa lam bilik 2 smpai nk g kelas xleh..mak aku pulak time 2 xde kt umaahhhh..heee..nasib baek selamatttt

thnakx 2 papa :)

oh telefon berbunyiii...

heee bb ni angan2 je xmampu pon nk pakaii :)
heeee..
hai3 semua :)
smlm mase tgh on9 fon berbunyi ingtkan sape laa call tgh2 mlm :: oh rupenye die.. heee mule2 ingtkan die just buat misscalled tapii call teruss...uih mak daku tnye haa sape call 2...tettt kantoii pulekk..hee mem ilek laa mem,mem pon dh penah cakap ngn die kan ari 2 :)

haaa motif awak call sy mlm2? Awak cakap saje nak abeskan kredit awak..HAaa tipu la...rinduu laa tuu kan..heee..xpe laa awak t awak balik kite jumpe er..ye la awak busy sy pon busy kan :)




Jom3 edit blogg

Jum3 editt blogg..jum3..ade sesape nk edit blog x?
ngee kawan sy ade buat *edit mengedit* blog ni..
hee ni die blog kawan sy tuu KLIK SINI
hee lien ni mmg pandaii edit blogg ni
hehe mekasih byk2 er lien sbb sudi edit blog olen....

ngeee jom laa edit blog bersama lien,jom3 kawan2 daku semua..hehe
jomm laa lien ni kawan 1kolej ngn olen..jum3 edit blog murah je rm10.
jom3 serang blog schalien ni hee chantek taw die edit mengedit :)

lepak2 lagii

heee..
hari ni rse rajin je nk update blog..
haa hari ni aku lepakk ngn diela dan juga family diee..
hee best sangat2..semua masalah aku bagaikan hilang bile lepak ngn dieorang
siapp bakar2 udang + sayur3 lagiii..hehehhee

tu je laa yg aku nk update

:))

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics


hee..best laguuu ni..
suke sangat3..ngeh3
ni je laa tuk daku update blog :)

ANDA - Menghitung Hari 2 (Cover) With Lyrics

Jika "DiA" menjadi milikku

JiKa "DiA menjadi milikku..

DaLam HaTi 
AdA DiA
cuba AkU bUanG  jAuH 
KaLaU iTu aKu mAmPu :(

Aku penah "mengadmirerkan" seseorang itu dan aku xsangka plak dengan "mengadmirerkan" seseorang tu aku pulek jatuh chenta dengan die :)
Lain orang lain cara kan ? Aku mula kenal dengan die dah lama jugakla..
Setiap hari la kiteorang SMS.kalo mcm xmsg tu hati ni mcm ade sesuatu..mmg happy la sangat time tu.. Pernah laa hari tu aku msg die untuk bgtaw yg aku accident ngn kawan aku..tapi langsung die xreply msg aku hari tu,dekat 2/3 ari jugak laa aku xdapat untuk contact @msg die, hati aku punye la risau bukan kepalang laa,walaopon aku ni tgh sakit accident ari tu tapi hati ni lebih risaukan die lagi :) Akhirnye die anta msg kat aku,aku pon ape lagi cite la pasal accident tuh kt die,die pon terkejut laa tula lain kali naek la lagi motor heee kan dh kene marah,die tnye aku teruk x?Aku cakap xde la teruk la teruk sangat,tp berdarah lah jugak siku,tangan kaki,sakit laa awak, awak pon tnye sy mcm mane boleh accident sy ckp la yag saya kene langgar sbb ade kereta yg langgar saya smapai saya terseret kt atas jalan abis baju saya koyak, mase tuh mmg sy tkot sgt2..awak pon cakap kat sy tu la awak baru hari tu sy pesan awak jage diri baek-baek kan, hurm xpe laa awak laen kali hati2 taw awak.sy ckp ha klo awak mcm ne?tkot x?maunye sy xtakot takot laa awak.tp xpe nasib baek mse2 xde kereta yg laju kan?Laen kali hati-hati taw awak. alih2 die msg aku gune no digi aku tnye laa sape die cakap alah budak satu skolah menengah ngn awak dulu xkan awak xingat yang awak penah bawak biskut batik mase form 1 dulu?Haih awak nape xon no DiGi on laa no DiGi tu jom msg kt no Digi :) ooo..haa aku dh boleh agak dh sape die..hee die laa orang yg aku tunggu-tunggu selama ini yang risau aku bukan maen nk rakk lagi..hee oh rupenye simcard celcom die kene block..haa dalam hati aku haha padan muka kau tu laaa curang laki..HAHA..aku taw die ni suke msg2 ngn pompuan.Aku pon tnye la aik camne boleh gune no DIGI ni?die pon cite laa yang die ni ade event UiTM kat JOHor..sbb 2 xdapat nk msg aku..

Oh yeah kiteorang pon selalu on9 FB,ym ngan webcam.Hee ade saje laa topic yang kteorang nk bincang kan atau yang nk digadohkan..hehe..gaduh pon tp still berbaek lagi..Kadang2 rase kelaka pon ade.. Haih die n kalo merajuk punye lahh susah mengalahkan pompuan pulakk tu..Makin susah nk dipujuk,kadang2 tu aku yang give up dulu tuk pujuk die..alah2 die yg ok sendiri.. Ok hari tu birthday aku, hee biasa laa kan pompuan mane yg xsuke sambut birthday (gedikk aku) hee,kebetulan mase tu birthday aku nk dekat-dekat dengan Hari RaYe,ngeee aku pon testingg laa kan test trY la mintak hadiah ne lah taw takot-takot dapat, dalam hati aku,aku ni cualah dengan niat bergurau xsangka plak mlm ni kiteorang tengah online kt fB tiBe-TiBe die Tegur Kat cHat,die cakap nk mintak alamat umah,die bagitau nk poskan hadiah yang die nk bagi kat aku tu..ngeh 

Hati bukan maen sukeeee lagi..Lepas tuh die pon bagitaw laa yang die dah pon poskan hadiah tu petang tdi,die cakap tunggu je la esok ye nanti sampai laaa tuh..Hehe..esok tuh aku dgr laaa ade sore orang bagi salam intai2 pulaak van dari GDEX,haa dh sahlah yg adiah 2 sampaii sudaaa..Hee tapi malang nye mak aku pulekk yang pegi ambik hadiah tuh dari delivery tuh,mak aku pon panggil laaa aku sbb mak aku xingat no i/c aku,hee aku pon sign laa n tulis no i/c.Settle..lepas2 mak aku pon tanye haih hadiah dari sape pulakk tuh petang2 mcm ni,belum sempat aku jawab soalan mak aku tuh telefon mak aku bebunyi, haaaih aku pon ape lagi teruss lari masuk dlm bilik bukak hadiah n lupuskan segala barang bukti yang ado..Haaa lepas je mak aku siap cakap telefon tuh mak aku pon soal siasat aku dari polis n segala bagaiii...Aduh masak aku nk jawab ape,,hee ade pulaakk orang yg batu api kakak aku cakap haa tu laa mama,elmas dah cakap olen ade gewe mama xcaye..haa tgk sekarang dapat hadiah gituu..kakak aku cakap maa,elmas dulu xde pon dapat hadiah dri sesape ni olen advance  gituu siap dapat hadiah delivery gituu..

Hadiah yang die bg kt aku tu hadiah  selending lilit-lilit,kad raya ngan kerongsang,die cakap jage hadiah ni elok-elok ye boleh pakai hari raye nanti..aku pon bgitaw thankx awak hadiah dh smpai..hee..die cakap xde pe laa hadiah kecik je tuh..Tapikan hadiah tu amat bermakne dari saya laa awak.Habiss aku kene maen2 olen keluarga aku pasal hadiah 2..ye laa kan tembelang dh pon pecahhh..haihh nk g raye pon jdi bahan kritikan..hee.Hari tuh birthda die pulakk,aku pon bgila hadiah kt die,aku gtaw die yg aku dh belikan hadiah kt die.Hehe..die cakap xpayah susah2 laa awak..aku cakap eh xde yg menyusahkan dh beli dh pon. Aku pon nk posla hadiah tu kt die..Die pon cakap xpe laa awak,sy nk turun Terengganu la,sy ingt nk keja smentra cuti sem ni,oh ye die ad tnye aku pasal kerje partime yg aku buat tuh,sbb ari2 aku ade cerita kt die yang aku penah keje partime kt hotel bahagian food n beverage )fnB..kebetulan pulaakk mase tuh kawan aku tnye aku eh ade xsesape yang nk keje?oo aku cakap kt kawan aku oh ok nanti olen cari.Aku pon ape lagii pucuk dicita ulam mendatang laa,aku pon tnye die awak nk keje kan ari2 jom3 keje skali ngn saya..Oh die pon setuju..Die keje ngn aku ade la dalam 3 hari..Sanggup die turun dari sane datang ke Terengganu tuk keje.(Ehem2 bukan sbb aku ye) heee..Happy sgt2 kite keje same2 hari tuh... 

Lebih kurang mcm ni laa kiteorang keje kt TER 

Mase tuh kan awak lepas siap kite keje 2 saye ngn awak amik gambar sekali,kite makan sekali mase tuh awak pon ade bawak kawan laki awak keje sekali..xpe sy pon bawak kawan pompuan sy mase keje tu sy taw awak malu nk cakap ngn dieorang kan..hehe..xpe sy ajar aak tuk buat segala serving cara serve orang makan..heee..awak mase tu dalam keadaan takot sbb xreti ape2 dlm bidang hotel ni,hee ye la awak kan bidang terjun,awak kan fashion designer@kejuteraan elektronik kat perak n dungun..xpe laa awak sy ajar ye.xpon awak boleh tnye kawan-kawan saya tuh :)
suke nye saya mase tuh awak,oh ye lupe saya belom pos lagi hadiah awak tuh,,hee..sy cakap kt awak sy nk bg sendiri kt awak sy xnak pos laju sbb alang-alang awak ade kat sini baek sy bagi teross je kt awak..hee time mase nk balik tuh terus je sy g kt tmpat simpan beg saya suruh awak tunggu kejap sbb sy nk bagi hadiah kt awak.awak tnye saya eh olen awak bawak ke?saya cakap a'aah saya bawak.Kejap ye awak sy g ambik hadiah awak jap..hee..Awak pon terima adiah tu,dan awak cakap jage diri baek-baek ye awak nanti kite jumpe lagi taw.Terima kasih sbb sudi ajak saya dan kawan saya keje.Awak cakap nanti boleh keje lagi kan?
saya cakap oh boleh je tp kene la  tunggu awak cuti sem.Esok tu awak cakap thankx cantik la hadiah yang awak bagi kt sy tu,thnkx ye.daku dah blushing sudaa..hee..sukee3 sangat2..Awakk pon text msg kt sy bgtau awak dh nak balik sane dh,awak gtaw sy jge diri elok2 taw,mase tuh sy ade dlm kelas,sy pon cover line tuk reply text msg awak..heee..ok awak hati-hati ye balik sane e..hehe..hehe..awak sy lupee laa nk tuka simcard ari tuh,biasa laa sy ni suke gune byk2 no,awak ade msg sy bgtaw awak masok hospital sbb awak nk operate appendic,oh ok sy pon cakap awak jge diri ye,maaf la sy xreply msg sorryy sgt2..awak cakap oh xpe sy pon dh ok cume sy nk bgtau awak tu je awak xyah risau ok..oh ok laa tu awak jge makan ye..hee suke sy sbb die text msg anta kt aku,rupenye2nye die xlupe aku,aku je yg busy.Bahagia aku..Senyum memanjangg tuuu..

Tapi kan kebahagiaan tu xkekal,sy dapat taw dekat facebook awak ade tulis "in a relationship" hurm saya pon dh dapat awak sebab awak pon dh banyak berubah sejak kebelakangan ni,xde dh nk msg sy ke kalo awak reply pon ayat awak dh mcm laen la,xmcm dulu lagi,sy pon dh taw sape sebenarnye saya di hati awak hanya kawan kan?Ye lah awak sy doakan awak berbahagia la dengan die ye awak.xpe la saya akan simpan hadiah awak tuh sebaik mungkin. Mungkin aku adalah seperti angin yang lalu dihidupnya sahaja dan aku tidak dapat memilikinya dan die hanyalah kenangan bagi ku.Kalo sy dpt memiliki awak sy akan jage awak baek-baek sy xkan sakit kan hati awak. Saya tahu memiliki awak tuh hanyalah khayalan semata-mata.

BiLa PeRit
BiLa SeDih
AiR mAtA bUkAn SeGaLanyA

okkk awak take care :)

 Tagged dekat Adibah Mazlan dan Abe Long Mohamad  :)

Kawan2 daku dieyla dila dan Nana 

cobaan...

saya masih baruu lagiii ni nk test try tagged..
dieylabudopkecik cuba2..hehee..dielaaa :)

:)

ada 1 misi yg harus aku laksanakan
heee..nanti aku gtaw ape misi tu okeh

hanya diela yang tahu :)

melepaskan tension !

hehee..ngeh2...haa nape aku tulis entry melepaskan tension ni er?
yg sebenornye hehe..hari ni aku g kolej sesaje nk g kolej teman akak senior kejap..sbb skang ni kolej tgh cuti..
bosan duk umah aku pon jejalan laaa ikot akak senior 2...
heheeee..lepas tuh akak senior ni ajak aku g karaoke ! aiyakkk karaoke? ohh noo..dh org ajak aku ikot..xkan aku nk balik sbb aku tumpang akak senior 2..hehe..akak senior tu pu kepala gila-gila boleh tahann...makk aihh byk jugk yg kiteorang karok 2..hehe....mcm2 laaa..

Lepas je siap karok2 aku rse cm dahaga air laa pulak
umm kiteorang pun pusig2 laaa kan..
last2 skali kiteorang lepak dekat dengan masjid terapung..
lepas siap2 semua 2 balikk laa buat ape jejalan lame-lame kan..

P/s : sempat jugak bgi mempelam yg ade kt umah ni utk akak senior :)

cinta monyet !

heee....
salam semua...
heee nape ntah tibe2 hari ni teringat sgt kat zaman skola! hurmm teringat mase form 1 dulu..best je zaman tuh..
mase tuh aku skola kt area K.Terengganu je..zaman skola biasa laa kan mesti ade cinta monyet kan? mesti semua ade an?meh sini meh aku nk cite tentang cinta monyet aku...ngeh3..mas ku form 1 tuh ade la mamat ni sorang mule tu kiteorang kene laa gossip lam kelas. AKu ingatkan cam maen2 je laa an..tup2 betol la cite2.. hehehe...ade la satu hari tuh aku ngn die lepak n cakap2 laa pas2 abes satu kelass taw..eh kawan je..

Tapi cinta monyet aku ngn A********N ni xde laa lame..sbb die kene pindah skola..maw xsedeyh aku mase 2..uih mase tuh aku byk murung jep kot.sbb die kene pindah skola sbb skola yg ade tu lebih dekat ngn die sbb skola tu skola baru...jadi nak xnak die kene la pindah an..haaa..sebelom die pindah tu aku ade laa amik biodata die tuk kenang-kenangan..huih mase tu sblom 2 die pon ade gak laa mintak biodata aku..aku pon bagi laa an..heee..mmg suke laa aku time 2...klo dlm kelas tu senyum je memanjang..klo die xdatang kelas ade laa jgk kawan2 aku tnye eh asal die xdtg kelas..aku hanya mampu senyum mase tuh....

heee..lepas awak pindah skola tuh an awak ade dtg balik kt kelas kite an? tapi mase 2 awak maluuu sgt2..awak xckp pon ngn kite..sedeyh taw kite mcm2....heee..die ade laa tinggal no fon umah tuk aku berhubung ngn die..ye laaaa mase tuh mane laaa pakai fon sendiri so die bgi je laa no fon umah die...

skang ni aku xtaww laa die ade kt ne skang...ehehe :)

SWEET SANGAT TIME TUH !


 ni laa cinta monyet aku :)

hurm

salam
hanya itu yg mampu aku taip
aku xtahu ape yg ade dalam fikiran aku sekarang ni
aku berharap sgt aku dapat ceritakan masalah ni kepada seseorang...
aku rse sedeyh pon ade..
xleh nk berfikir mane dh..ummmm

[HQ] 2PM - I'll Be Back Lyrics ( Rom / Eng / Han )

T.0.N.S.i.L

haluuu semuaaa..
28/4/11 aku demam teruk lagi..
demam aku dalam bulan ni dah masuk 3 kali dah..
mlm 2 rase xlarat sangat,panas demam 2 sampai kat kaki boleh terasa
last2 mama bawak aku g kt emergency..
smpai je sane cek2 segala bagai lepas2 doc bgi ubat mcm2 ubat..
mungkun tonil kot..sbb doc skp dh bengkak sebelah..

....!!!

haaa kali ni kenape entry aku tajuk ....!!!
sbb mase aku tgh tulis entry ni mood aku tengah sedeyh dengan segala bagaiii
aku malas dh nk fikir ni semua..
biarkan semua ni berlalu...
biarkan aku dgn hidup aku..
aku xkan ambik taw langsung dgn hidup kau !
aku xkan text kau lagii..
aku xkan msg kau kt inbox lagii..
aku xkan fikir pasal kau lgiii..

MOTIFF :>> segala benda yang berkait dgn kau aku xkan ambik tahu lagiii

org yg terlalu obsess ngn aku jgn sampai aku muak dgn kau laaa...
jgn smpai aku mengamuk..ohhh pehhlissss...
aku perlu fikir target aku dlm hiduppp..
usahlah berangan dan hidup dalam angan-angan lagii..

PESANAN DARI AKU :X

sumpah sy admirer awak ! :)

haluuuu...
ngeee haa kali ni aku nk tulis pasal admirer la plakk..
heee awak2 sumpah sy tgh admirerkan awak sangat2 skrang nih....heee
penah xkorang sume rse bile kamoo nk sgt taw ape yg org kamoo minat tu buat ape n sume pasal die kamoo begitu excited nak tahuu..heee...entahlah..ade laa sorang mamat nih olen tgh admirer sesangat...haa kalo olen on9 je fb hermm olen akan tgk fb die hari2...opssss terkantoiii sudaaaaa :)

heee mesti korang akan tunggu text @ msg kt fb dri admirer korang kan..heee klo dpt msg dari admirer korang tuh haa ape lagi korang pon melompat sakan laaa kan ? heee...aku plak dpt je msg dri admirer aku sorang ni aku akan senyum je memanjang....hahaha...xpe laa biar laa aku admirer kau sorang je..cukupla biar laa awak xtaw sampai bile2.. asalkan aku happy dgn ape yg aku buat ni...
tapi aku nk sgt die taw yg aku admirerkan die sampai bile2 le...
heee..mmg happy sgt laa kan...cukuplah klo admirer kite 2 tnye pasal kite kan..haaa tu mmg aku sukeee laaa...heeee..

wee tu je la yg aku nk cite pasal entry kali nih...

~SUMPAH AKU ADMIRER KAU SANGAT2 !~

KeLas BAtAL bUat Aku JaDi BoSaN !

huuuu....
HOOOO..kelas batal la plop ari ni..
ni laa yang bosan ngt nih..huuu kalo umah dekat xpe lla jugak ni umah jauh tu....
adeehhhh laa..ni tunggu lak kelas kol 2 jap g..aishhhh
Huhuuu..heee ni lepak ngn akak senior laa kejapp....
heee nasib baek akak ni ade...klo xbosan gile laaa....
 dh laa xde mood mane nk g kelas ari ni..huuuu..

Buat Scone ngn Mama :)

haluu blog...
weee ari ni buat scone ngn mama lah sikit...
heee..hujan2 cam ni rse nk makan scone je..hee

heee..kat atas nih scone yg dh bakar :)

yang kat bawah ni plak scone yg belom dibakar :)

hehe..dh lame rasenye xupdate blog nih..heee dh berdebu dh pon..hehehe...
tetibe lak rse rajin ari nih..
bukan ape hujan2 ni perut terasa lapaar jeee..huuu :)

style terbaru YUNA !!

hurmm korang dh tgk ke tudung terbaru style yuna 2??
hurmm harap2 yuna dapat perbaiki style barunye 2..
ramai yg xsuke ngn tudung die2..




new sem :D

heeeee...esok dh start sem baru dh,...
aisssh suke juge la..sbb lame dh duduk rumah..
heee...sem baruu...waaa esok kelas awal pagi plop 2...
ingtkan short sem bleh laa senang lenang jadual xpack sangat..
hurmm rupenye tiap2 hari ade kelas...
aigooo...eheee...

hurmm sem baru ni nk bawa diri laa..
malasss nk sibukkan diri sangattt.

ngeeee..oh3 esokk kelas awal pagi...

ngee walaopon kelas esok pagi tp ni xngantuk lgiii..
dush2 dah2 pegi tidoo 2...

bundle time !

hello blog....

ngeh2..oh2 baru ku tau kt teluk ketapang ni ade bundle..
byk plop 2 bju yg comel2..aishhh xtahu nk beli yg mane..
hehehe..syok gak g bundle c2 petang tdii..hehe
ngeeee...kak farah yg bawak aku ngn mama g bunde c2 ptg tdi
weeee syok betol...

accident....

21/3/11
huhhhh satu tarikh yang amat bersejarah dlm hidup aku..
tarikh inilah dlm tengahari tdi aku ngn kawan aku accident...
waktuu tuu time hujan renyai2...ade kereta yg langgar kiteorang dari belakang.
huhh time2 aku terus melompat dari moto tindakan spontan yg aku buat sbb 2 aku terseret kt jalan.
mase kiteorang accident2 nasib baek xde kereta banyak yang lalu kt kawasan2..klo x mmg dh arwah laa kiteorang kt situ..uh mmg cuak gile..
pas2 dlm kol 1.30 petang aku ngn zura wat report...
ouch2 luke2 je kat tangan.siku ngn kaki...zura lak lebam2 kt kaki sbb moto jatuh ataas die..zura pon luka kat sikuu gak..
ouhhh3 =.=

Terasa Kosong !

hey3....sejak akhir2 ni aku rse jidup aku terlalu kosong..aku xtahu ape yang aku ingin kan
aku juga tidak tahu apa yang tidak kena dengan aku..
aku seperti ketidakbiasaan dengan diri ini..

hum buat mase ni je la yang dapat aku coretkan...

nak tanye sikitt le...

hurmm facebook...twitter??
urmm facebook ni tempat org luahkan kemarahan?luahkan persaan???ak dh rse muak dengan semua ni....org yg tengah berchenta ni kan suke sangat laaa tulis2 yang kononnye mereka tgh hangat berchinta....euwww sudaa cukup la..asyik2 nk post pasal chenta...dah la..intellegant laaa sikit er..jgn laa nk duk tulis jiwang2 kt dalam fb ni....aduhh..sikit2 chenta,dah muak kot aku bace...euwww...

minguu yg busy..

tettt3..adoyaiii busynye minggu ni..bole xnk skip amali tuk minggu ni??
hehe..malass laa plopp kene g sane 3@4 hari tuk wat amali2... huk huk...
adoyaiii...kemalasan melanda diriku..nasib baek laaa open day tarikhnya ditunda...
selamat laa klo xkesian laa kat aku..hehehee
selamat ditunda..happy sangat ni haaa bile dgn open day ditunda..hak hakkk :)

hehe..sengaja membusy kab dirii laa 2 kan minggu ni..
ehehe..akan cube merajinkan diri tuk amali..you goooooo girlsss!!!! (eceh gedik plok bdak ni ) kan aku lempang laju-laju kan baru taw...haha.olen2 jgn gedikxxxx ok..yessss ok3....baeklah

*Riang GumbiRa*

heeee..sungguh happy hari ni..hehe..dpat jumpe kengkawan lame..hehe..sukee sangt sbb lame dh xjmpe dieorang sume ni..maklumlah susah nk dpt cuti..hehe..siap booking mereka awal2..hehe...
sukee sngt..jmpe dieorang ni mcm lupe segalo masaloh yang ado ni :)
apee lgiii gelakkk sakan laaa..hehe...kawan2 aku ni mmg raja gelakk kot..klo ade pae2 yg lucu cari lah diorang yerp..heheh...suke :)

chenta hati...

apa yang ada dengan chenta hati ye?
sering tertanya2 adakah perlu untuk chenta hati ?

chenta hati ni akan buat hati kita seringkali berasa sakit..
sakit yang teramat sangat..
hehe..aku just tuis je ape yg ade dalam hati ni :)

Ade aku kisah !

huhu....kepale aku mmg tengah serabut ni..sbb 2 aku tulis entry aku ni ade aku kesah !!!!
kalau kau xkisahkan aku..aku pon lagi tak kisah pasal kau..kalau kau nk baek2 ngan aku sbb pasal nk siapkan report baek xpayh ok!!! ade ke selama ni korang kisahkan aku?? lepas2 sbb korang nk siapkan report korang baru korang nk terhegeh2 cari aku kan......

huh...ikotlah..aku mmg nk jdi orang yg kejam..soryy la heh..aku bukan olen yg dulu..aku olen yang baru yang bukan senang2 ditipu okay!!

jangan cari aku kalalu kau hanya nk tiru report aku !
huhhh...kepala aku serabut lagii...aduhhh

uikss...

urmm aduhh nape xtaw rse malas je skang ni..esok malas je nk naek KL..kalo xkerana projek opersi pelancngn aku xg gak..entah lah..malas nk pegi..rse dgn keadaan xbest dan xsesuai..huhu..esok kol 10.30 gerak to KL... doakan olen selamat sampai dan selamat pulang :)

fikiran berserabut..fikrian sekarang ni xboleh nk berfikir..uhukkkk :(

aku xfaham !!

huhhh,,,,tahun baru ni mmg aku xfaham..
kelmarin 6/1/11 aku ok je ngn mber aku g 7e..lepas 2 aku pom g laa lepak kt bilik study cm biasa la sblom balik smbil tunggu mama datang ambik aku...
lepas2 ade la 1 group ni tgh syok kutuk aku n gelak-gelakkan aku..aku xtaw ape masalah dieorang ngn aku.. mmg aku xfaham..manusia ni suke sangt ya kutuk2 org.....dh ade mulut tolong la jaga elok2..jgn la suke kutuk2 orang ok !
tolong jage persaan org lain ok!!!
 klo cakap 2 jgn ikot sedap mulut je la...kang xpasal2 dapat dose...

2011...

SeLaMat TaHuN bArU...


Hihhiii...SeLaMaT TaHuN BaRu DiuCapKan PaDa SemUa :)