Sunday, December 26, 2010

fun yg teramat sangat!!!!

weee..fun yang teramat sangat berpicnic di pulau warisan ngan mama,n kawan mama....weee best sesangt..smapai xpersaan jam sudah menunjukkan 2 pagi..ehehe..bile berpicnic cm 2 mcm hilangkan semua masalah yang ada di dalam fikiran kita ni ye...hehehe

apa2 pon mmg best sangat2..klo boleh nk lgi...berpicnic terus selepas tgk bola...yeyy malaysia menang 3-0..hehehe ape lagi mmg lepak sakan la semalam...hehe

Thanks for reading my entry

Friday, December 24, 2010

waaa nk tukarrr..

haluuu3 semua ....
hehe ape khabr semua..chat x?
waa nk tukar template blog la..tp link die xde la..huhu
benci btol la...uwaa...tolong shayer :)
Thanks for reading my entry

Friday, December 17, 2010

ting tong...


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
mood aku skang ni tgh blur....huhuhu :(
skang ni tgh suke lgi ni...huhu


Thanks for reading my entry

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu


Thanks for reading my entry

Thursday, December 16, 2010

ta sehat :(

huhu...dah lame dh xupdate blog aku nih..hehe...nk kate busy ta juge...hehe...
urmmm minggu nih ta sehat sangt la..huhu demam n selsema..hehe..waaa ta suke...tp xpe laaa sabar je la...

hehe..thankx er kpade kawan2 yg sudi ambil berat tentang olen nih yer...
masih ade yg ingin ambil berat :)
Thanks for reading my entry

Thursday, December 9, 2010

weeee

ape yang ada dalam fikiran aku skang ni...ape yang penting aku dh tak fikirkan dia lgi..hehehe..aku akan happy kan diri aku sendiri...ehehehe :)

....aku akan upakan die 100 %
hehe..ngeeee
Thanks for reading my entry

Thursday, December 2, 2010

update

.....nothing to update...
sorry minggu ni xde mood nk berblogging...
uhukss nape yerk aku kdi cmni...
aku sndri pon xtaw...
Thanks for reading my entry

terakhir kalinya !

terakhir kali aku bersamanya...
entah bila aku akan berjumpa die lgi..
hehee....
xpe2 aku masih happy lgi :)
Thanks for reading my entry

Sunday, November 28, 2010

GiVe Me S0me sPace PLease !

huhuhu....kadang2 aku pon geram..hidup ni smpai kadang kala aku sendiri lelah...
.....lelah dgn ah dgn ape 2 olen?biarkan aku yg tnye n aku yg jawab...aku lelah dgn semua keadaan sekeliling aku....mcm nk elakkan semua ini...huhhhh.olen dh siap ke asgmnt,dh uat ke semua itu ini.???
kadang2 aku rse aku xperlu menjawab semua itu..korang dh besar semua kan...asgmnt individu xkan xleh nk buat sendiri kot !!!!! uhh please laaa...aku lemas dgn semua ni.....jgn la buat smpai aku bengang la...come on la...grow up youself don't be childish...xkan semua nk makan bersuap kot...ape gune klo ade internet klo semua information 2 klo xleh cri sendiri..

p/s:xsalah bertanya tp jgn smpai buat aku rimas...aku dh rimas dh dgn semua ni...jgn smpai aku mengamuk...
sory la aku emotional sket mlm ni ! :(
Thanks for reading my entry

Friday, November 26, 2010

aku..

....halooo...

hurmm sudah2 lah sedeyh2 olen.no more sedeyh2...
*aku bukan selemah itu untuk menagih chenta dri mu...
*andai kamoo bukan jodohku aku redha..
*aku xkan mengalirkan air mata ku yg mahal ni sbb kamoo
*aku janji aku akan lepaskan ia pergi...
*akan aku buang memori aku bersama die
*meskipun die bukan jodohku,aku harap die bahagia.
*aku janji aku akan happykan diri aku sndri,dan aku xkan sedeyh

life must go on bak kate dila 


i will not think about him anymore...
take care my dear...walaupon die bukan sape2 bgi aku
Thanks for reading my entry

bila kita minat kt dia !

Saya percaya semua orang mest ada crush kt sesorng kn??
bila kite mnat kat org tu
1) kte asyk brharap dia mncul dpan kite..kite dok bce jampi serapah mntak2 kita dapat jmpe dia.haha..

2) Pstu kalo dia lalu sbelah kte,kite mula pura2 xnmpak tapi dalam hati ‘aish…cepat la tego..ak dah jln punya slow ni’..haha..ak tau korg mmg cmni sbb ak la slh sorg tu..^.^

3) bile dia tego kite,dpan dia mke maintain je..tnye dia cm kwan bese je..pas dia pergi je..peh..kalo ad krusi dpan korg,cnfirm patah sbb korg sepak..hehe..punye la happy pdahal dia just tnye ‘watpe tu’…

4) tapi bile dia xtego kte,mula la..masuk blik mke cam mati laki..mula pkir ‘nape dia xtego ak td..nk kata xnmpak,dh lalu sbelah..ke dia tau ak ske dia,dia xnak lyan ak..ke dia…..or dia…..’.mule la korg pkir ap sebab dia xtgor korg~

5)lagi 1,kalo korg ske kat dia,mle la kwan2 korg jd mngsa..lg2 yg mne rapt ngn korg..tiap2 hari nak cte..brdarah telinga kwan2 korang tu..roommate lagi r..cm orang gila kite brcerita tp kwan2 kite baik..walaupun dah tau jlan cte tu,diorg tetap dengar..*thnx r roommateku n kwan2 yg menahan telinga*

6)bila waktu cuti sem,peh~lagi r..dah r xleh tgk mke dia..seb baik ad fb~connecting people..haha..tp ble dia on9,xtau nk tgo pe..so,korg tgk jela..ble skali dua nak tego hai boleh tahan lg..tp kalo tiap2 ari nak tego dulu,kite pun rse segan..so trpksa la tahan hati..

7) apa status dia kat fb,smua nk like..bile status dia sedih,mule kte tnye dia..tp plg sedih kalo status dia pasal orang lain..dan psal hati dia kt pmpuan lain..nk mrah xleh,nk like pon xleh..tgk je la..pstu amek bntal..tutp muke pastu jerit..

8)tp ble dia komen2 dgn kwan2 dia,n dia brsungguh kata yg dia still single,mula r..snyum xnmpk mata..even kte tau mybe dlm hati ad org..tp kte ttp wat xtau..slagi mulut dia xkate sndiri,slagi tu kita ttap anggap dia single..

9)kalo kite nmpak brang2 yg dia ske,kte pun jd ske kat barang tu..dia ske minum air oren brand X,kite pun ske..asal g koop je,nk bli air,amek ape yg dia ske..ble nk ble ice cream pon ingat dia..tp ble kite nk bli asam ttbe tringat dia bese kate ‘makan asam xelok..xyah bli’..trus xjadi nk bli..mak kte punya la payah pujuk kte jgan mkan asam,dia ckp cmtu je trus dgr~tp ble dpan dia,trus g bli asam..saje nk attntion dia..

10)last skali r..korg msti brharap 1hari korg leh confess kt dia..n dtrima..tp untuk mse skrang korg hnye tgk dia dari jauh je*yg dkat tu ok la*..macam kwan2 saya kate ‘g je la cnfess kat dia’..ape diorg ingt ak cnfess ni cm nk bli gula2..sng2 je~kena r ada azam yg kuat,mke tebal baru leh cnfess..

So, kpada ssiapa yg ad crush tu r,sye sgt pham prasaan n keadaan korang..tp yg pnting kita kne la syg lbih kt yg kat atas,THE ONLY ONE..n oso kite nyer FAMILY..

*kalo nk share,sya xkisah coz hati pmpuan smua sama..hehe*

amik dri FACEBOOK...hehehe


Thanks for reading my entry

Thursday, November 25, 2010

sedeyh


......hurmm hanya keluhan yang mampu aku berikan saat ini.....minggu ni aku masok kelas pon fikiran aku merewang memikirkan hal laen...kawan2 aku pon ade 2,3 org yg tegur,eh olen bkpe dgn mu ni??aku just jawab urmm ok je xde ape2 pon..urm jgn nk tipu lah....
olen perlu kan seseorang utk olen ceritakan semua ni..ouhh tolonglah olen....smalam olen dpt msg sedeyh yg teramat sgt..msg dri seorang kawan...

kawanku:..sy taw sy bukan sape2 pada awak olen..sy hanye seorang kawan yg olen bleh lupakan sy pada bila2 mase shaja...sy doakan awak berbahagia dgn die (****)....klo lepas ni olen xmo msg sy lgi sy terima

kawanku:.. biar air mata awak mengalir pon..sy xpandai pujuk..awak suruh lah org lain pujuk awak..

kawanku:.....awak kan dah ade org laen..jgn lukakan hati doe olen...sy harap awak berbahagia dgn die olen..klo sy suke wat awak  menangis dan skit hati,lupekan sy anggap sy xpernah wujud dlm hatiawak olen..

:( sungguh sedeyh..dh xde sape yg akan msg aku lgi..xkan ade sape2 lgi..olen biarkan die olen..biarkan die pergi jauh..die hanya akan wat olen sakit hati... kesedihan yg ku alami ini sedeyh yg terama sngt sehingakan air mataku xberhenti mengalir....

air mata aku sangat mahal...aku akan lupekan die.......

Thanks for reading my entry

Saturday, November 20, 2010

ngee shuke 3 !

haluu 2 i'm back...wawawa best keje smalam...mmg best gile ni smpai yg aku nk jdi gile dh ni..heehe...
wooot2 letih gile keje smlm...tp walaupon letih keje, smlm aku tetap happy smpai aku ayik nk senyum je...

eheh...eh olen (gedik la plak)...hehe ala xpe la bukanye aku gedik sokmo pon..haha..dah2 ole jgn nk mengarut la..hehe..urm smlm aku penat gile smpai balik 2 mandi,on9 kt fb n then aku terus tido...huhu naseb baeklah kelas ari ni sume cancel..jdi leh lah aku ZzzZZzz...hehe. :)
Thanks for reading my entry

Friday, November 19, 2010

:P

ehehe...esok keje lagi...yeyyyy aku suke sngat sbb esok dpt keje ngn kengkawan :)
hurmm tp mungkin ade suprise kot time keje 2..hehehe....yeyyy dapat jmpee die,oppsss sape2?
hehehe tett..secret admirer aku la 2 kott..hehe..ni laa yg happy sangat ni...ok..esok jmpe kengkawan...kelass ploppp ahad ni batalll so pe lgi ZzzZzzZz je lah keje aku..hahahhaa


circle vector waitress
                                       keje!!!
Thanks for reading my entry

Tuesday, November 16, 2010

raya lagi !

dum dam dum dam...hehehe...
raye taon haji ni xde mercun je...hehe...
Selamat Hari Raya erk kpd sesape yg kenal olen ni erk...
ok smpai sini jelah olen dpt update blogutk hari ni..xde pe yg nk dicoretkan !


Lembu korban

Thanks for reading my entry

Sunday, November 14, 2010

Hampir2 xleh nk sign in!!!

Assalammualaikum

huhuhu....uhh geramm pon ade bile xleh nk sign in...
naseb baek lah olen buat password baru....hehehe...yeyy :)
olen ting tong sejak mulakan sem baru ni..heheheh ngeeee


Thanks for reading my entry

Wednesday, November 10, 2010

SeM BaRu...

Uih...ni dh start sem baru lak 2..huhu ari2 dapat resutls ok lah juga..Alhamdulillah...sem ni busy la jgak dgn byk projek..hari nie 1st day start kelas tp aku dh "terponteng" kelas dh..ni sume pasal jadual kelas yg lambat kuor... huhh...cakap pasal jadual ni la yg buat aku geram sesangat!!! ceh awal2 cakap jadual kuor 9/11 tp tetibe lak kuor 10/11..aishhh dh la kelas tdi start kol 11...haha,plak 2 aku terlewat bgun nk p kelas,ape lagi sbb 2 la yang jdi ponteng 2....hehehhe :)
Thanks for reading my entry

Monday, November 1, 2010

kenapa!!!

kenapa dia??
mengapa harus wajah die yang ada difikiran aku??
kenapa perlu dia?
aku confiuse mememikirkannya...
urgghh xsuke lah perasaan cam ni..rse nk buang jauh2 je..uhh.
arghh!!! die secret admirer aku ke??
urmm something in my mind right now :( 





Thanks for reading my entry

bertatih-tatih :)

huhu..actually aku ni xde r taw ngt pasal blog..ni pom masih xtaw ape2..mujurlah shalien yg tolong shayer...hehe... :)
Thanks for reading my entry

Sunday, October 31, 2010

:)

haluu...
first time aku buat blog ni...aku pon xtaw nak update ape kt blog aku ni...hehe..
Thanks for reading my entry

fun yg teramat sangat!!!!

weee..fun yang teramat sangat berpicnic di pulau warisan ngan mama,n kawan mama....weee best sesangt..smapai xpersaan jam sudah menunjukkan 2 pagi..ehehe..bile berpicnic cm 2 mcm hilangkan semua masalah yang ada di dalam fikiran kita ni ye...hehehe

apa2 pon mmg best sangat2..klo boleh nk lgi...berpicnic terus selepas tgk bola...yeyy malaysia menang 3-0..hehehe ape lagi mmg lepak sakan la semalam...hehe

waaa nk tukarrr..

haluuu3 semua ....
hehe ape khabr semua..chat x?
waa nk tukar template blog la..tp link die xde la..huhu
benci btol la...uwaa...tolong shayer :)

ting tong...


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
mood aku skang ni tgh blur....huhuhu :(
skang ni tgh suke lgi ni...huhu

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

ta sehat :(

huhu...dah lame dh xupdate blog aku nih..hehe...nk kate busy ta juge...hehe...
urmmm minggu nih ta sehat sangt la..huhu demam n selsema..hehe..waaa ta suke...tp xpe laaa sabar je la...

hehe..thankx er kpade kawan2 yg sudi ambil berat tentang olen nih yer...
masih ade yg ingin ambil berat :)

weeee

ape yang ada dalam fikiran aku skang ni...ape yang penting aku dh tak fikirkan dia lgi..hehehe..aku akan happy kan diri aku sendiri...ehehehe :)

....aku akan upakan die 100 %
hehe..ngeeee

update

.....nothing to update...
sorry minggu ni xde mood nk berblogging...
uhukss nape yerk aku kdi cmni...
aku sndri pon xtaw...

terakhir kalinya !

terakhir kali aku bersamanya...
entah bila aku akan berjumpa die lgi..
hehee....
xpe2 aku masih happy lgi :)

GiVe Me S0me sPace PLease !

huhuhu....kadang2 aku pon geram..hidup ni smpai kadang kala aku sendiri lelah...
.....lelah dgn ah dgn ape 2 olen?biarkan aku yg tnye n aku yg jawab...aku lelah dgn semua keadaan sekeliling aku....mcm nk elakkan semua ini...huhhhh.olen dh siap ke asgmnt,dh uat ke semua itu ini.???
kadang2 aku rse aku xperlu menjawab semua itu..korang dh besar semua kan...asgmnt individu xkan xleh nk buat sendiri kot !!!!! uhh please laaa...aku lemas dgn semua ni.....jgn la buat smpai aku bengang la...come on la...grow up youself don't be childish...xkan semua nk makan bersuap kot...ape gune klo ade internet klo semua information 2 klo xleh cri sendiri..

p/s:xsalah bertanya tp jgn smpai buat aku rimas...aku dh rimas dh dgn semua ni...jgn smpai aku mengamuk...
sory la aku emotional sket mlm ni ! :(

aku..

....halooo...

hurmm sudah2 lah sedeyh2 olen.no more sedeyh2...
*aku bukan selemah itu untuk menagih chenta dri mu...
*andai kamoo bukan jodohku aku redha..
*aku xkan mengalirkan air mata ku yg mahal ni sbb kamoo
*aku janji aku akan lepaskan ia pergi...
*akan aku buang memori aku bersama die
*meskipun die bukan jodohku,aku harap die bahagia.
*aku janji aku akan happykan diri aku sndri,dan aku xkan sedeyh

life must go on bak kate dila 


i will not think about him anymore...
take care my dear...walaupon die bukan sape2 bgi aku

bila kita minat kt dia !

Saya percaya semua orang mest ada crush kt sesorng kn??
bila kite mnat kat org tu
1) kte asyk brharap dia mncul dpan kite..kite dok bce jampi serapah mntak2 kita dapat jmpe dia.haha..

2) Pstu kalo dia lalu sbelah kte,kite mula pura2 xnmpak tapi dalam hati ‘aish…cepat la tego..ak dah jln punya slow ni’..haha..ak tau korg mmg cmni sbb ak la slh sorg tu..^.^

3) bile dia tego kite,dpan dia mke maintain je..tnye dia cm kwan bese je..pas dia pergi je..peh..kalo ad krusi dpan korg,cnfirm patah sbb korg sepak..hehe..punye la happy pdahal dia just tnye ‘watpe tu’…

4) tapi bile dia xtego kte,mula la..masuk blik mke cam mati laki..mula pkir ‘nape dia xtego ak td..nk kata xnmpak,dh lalu sbelah..ke dia tau ak ske dia,dia xnak lyan ak..ke dia…..or dia…..’.mule la korg pkir ap sebab dia xtgor korg~

5)lagi 1,kalo korg ske kat dia,mle la kwan2 korg jd mngsa..lg2 yg mne rapt ngn korg..tiap2 hari nak cte..brdarah telinga kwan2 korang tu..roommate lagi r..cm orang gila kite brcerita tp kwan2 kite baik..walaupun dah tau jlan cte tu,diorg tetap dengar..*thnx r roommateku n kwan2 yg menahan telinga*

6)bila waktu cuti sem,peh~lagi r..dah r xleh tgk mke dia..seb baik ad fb~connecting people..haha..tp ble dia on9,xtau nk tgo pe..so,korg tgk jela..ble skali dua nak tego hai boleh tahan lg..tp kalo tiap2 ari nak tego dulu,kite pun rse segan..so trpksa la tahan hati..

7) apa status dia kat fb,smua nk like..bile status dia sedih,mule kte tnye dia..tp plg sedih kalo status dia pasal orang lain..dan psal hati dia kt pmpuan lain..nk mrah xleh,nk like pon xleh..tgk je la..pstu amek bntal..tutp muke pastu jerit..

8)tp ble dia komen2 dgn kwan2 dia,n dia brsungguh kata yg dia still single,mula r..snyum xnmpk mata..even kte tau mybe dlm hati ad org..tp kte ttp wat xtau..slagi mulut dia xkate sndiri,slagi tu kita ttap anggap dia single..

9)kalo kite nmpak brang2 yg dia ske,kte pun jd ske kat barang tu..dia ske minum air oren brand X,kite pun ske..asal g koop je,nk bli air,amek ape yg dia ske..ble nk ble ice cream pon ingat dia..tp ble kite nk bli asam ttbe tringat dia bese kate ‘makan asam xelok..xyah bli’..trus xjadi nk bli..mak kte punya la payah pujuk kte jgan mkan asam,dia ckp cmtu je trus dgr~tp ble dpan dia,trus g bli asam..saje nk attntion dia..

10)last skali r..korg msti brharap 1hari korg leh confess kt dia..n dtrima..tp untuk mse skrang korg hnye tgk dia dari jauh je*yg dkat tu ok la*..macam kwan2 saya kate ‘g je la cnfess kat dia’..ape diorg ingt ak cnfess ni cm nk bli gula2..sng2 je~kena r ada azam yg kuat,mke tebal baru leh cnfess..

So, kpada ssiapa yg ad crush tu r,sye sgt pham prasaan n keadaan korang..tp yg pnting kita kne la syg lbih kt yg kat atas,THE ONLY ONE..n oso kite nyer FAMILY..

*kalo nk share,sya xkisah coz hati pmpuan smua sama..hehe*

amik dri FACEBOOK...hehehe

sedeyh


......hurmm hanya keluhan yang mampu aku berikan saat ini.....minggu ni aku masok kelas pon fikiran aku merewang memikirkan hal laen...kawan2 aku pon ade 2,3 org yg tegur,eh olen bkpe dgn mu ni??aku just jawab urmm ok je xde ape2 pon..urm jgn nk tipu lah....
olen perlu kan seseorang utk olen ceritakan semua ni..ouhh tolonglah olen....smalam olen dpt msg sedeyh yg teramat sgt..msg dri seorang kawan...

kawanku:..sy taw sy bukan sape2 pada awak olen..sy hanye seorang kawan yg olen bleh lupakan sy pada bila2 mase shaja...sy doakan awak berbahagia dgn die (****)....klo lepas ni olen xmo msg sy lgi sy terima

kawanku:.. biar air mata awak mengalir pon..sy xpandai pujuk..awak suruh lah org lain pujuk awak..

kawanku:.....awak kan dah ade org laen..jgn lukakan hati doe olen...sy harap awak berbahagia dgn die olen..klo sy suke wat awak  menangis dan skit hati,lupekan sy anggap sy xpernah wujud dlm hatiawak olen..

:( sungguh sedeyh..dh xde sape yg akan msg aku lgi..xkan ade sape2 lgi..olen biarkan die olen..biarkan die pergi jauh..die hanya akan wat olen sakit hati... kesedihan yg ku alami ini sedeyh yg terama sngt sehingakan air mataku xberhenti mengalir....

air mata aku sangat mahal...aku akan lupekan die.......

ngee shuke 3 !

haluu 2 i'm back...wawawa best keje smalam...mmg best gile ni smpai yg aku nk jdi gile dh ni..heehe...
wooot2 letih gile keje smlm...tp walaupon letih keje, smlm aku tetap happy smpai aku ayik nk senyum je...

eheh...eh olen (gedik la plak)...hehe ala xpe la bukanye aku gedik sokmo pon..haha..dah2 ole jgn nk mengarut la..hehe..urm smlm aku penat gile smpai balik 2 mandi,on9 kt fb n then aku terus tido...huhu naseb baeklah kelas ari ni sume cancel..jdi leh lah aku ZzzZZzz...hehe. :)

:P

ehehe...esok keje lagi...yeyyyy aku suke sngat sbb esok dpt keje ngn kengkawan :)
hurmm tp mungkin ade suprise kot time keje 2..hehehe....yeyyy dapat jmpee die,oppsss sape2?
hehehe tett..secret admirer aku la 2 kott..hehe..ni laa yg happy sangat ni...ok..esok jmpe kengkawan...kelass ploppp ahad ni batalll so pe lgi ZzzZzzZz je lah keje aku..hahahhaa


circle vector waitress
                                       keje!!!

raya lagi !

dum dam dum dam...hehehe...
raye taon haji ni xde mercun je...hehe...
Selamat Hari Raya erk kpd sesape yg kenal olen ni erk...
ok smpai sini jelah olen dpt update blogutk hari ni..xde pe yg nk dicoretkan !


Lembu korban

Hampir2 xleh nk sign in!!!

Assalammualaikum

huhuhu....uhh geramm pon ade bile xleh nk sign in...
naseb baek lah olen buat password baru....hehehe...yeyy :)
olen ting tong sejak mulakan sem baru ni..heheheh ngeeee

SeM BaRu...

Uih...ni dh start sem baru lak 2..huhu ari2 dapat resutls ok lah juga..Alhamdulillah...sem ni busy la jgak dgn byk projek..hari nie 1st day start kelas tp aku dh "terponteng" kelas dh..ni sume pasal jadual kelas yg lambat kuor... huhh...cakap pasal jadual ni la yg buat aku geram sesangat!!! ceh awal2 cakap jadual kuor 9/11 tp tetibe lak kuor 10/11..aishhh dh la kelas tdi start kol 11...haha,plak 2 aku terlewat bgun nk p kelas,ape lagi sbb 2 la yang jdi ponteng 2....hehehhe :)

kenapa!!!

kenapa dia??
mengapa harus wajah die yang ada difikiran aku??
kenapa perlu dia?
aku confiuse mememikirkannya...
urgghh xsuke lah perasaan cam ni..rse nk buang jauh2 je..uhh.
arghh!!! die secret admirer aku ke??
urmm something in my mind right now :( 




bertatih-tatih :)

huhu..actually aku ni xde r taw ngt pasal blog..ni pom masih xtaw ape2..mujurlah shalien yg tolong shayer...hehe... :)

:)

haluu...
first time aku buat blog ni...aku pon xtaw nak update ape kt blog aku ni...hehe..